Miley Cyrus kontra Rihanna - Kié volt az amfAR-gála legmerészebb szettje?

Kelly Osbourne Miley Cyrus amfAR Alessandra Ambrosio Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségkívül a két fiatal énekesnő volt a legkacérabb szerda este a Los Angeles-i amfAR jótékonysági eseményen, de azért meg kell hagyni, a többi világsztár is kitette, amit lehet. Ruhamustra következik sok-sok fedetlen testrésszel. 

A legkacérabb dekoltázs: Kelly Osbourne

Mit látnak szemeink? Kelly most aztán felpócolta, amit lehet, és igazából nem is áll rosszul neki a dolog. Az egyszerű kisfekete és tűsarkú mindig bejön, csak ez a hajszín és a póz más lenne!

Forrás: AFP/Michael Buckner

A leglazább - Michelle Rodriguez

Valaki szólhatott volna a színésznőnek, hogy egy ilyen gála előtt nem árt egy remek hajszobrász, és azt is jó lenne tudatni vele, hogy ez a dekoltázs rémesen áll neki. Maradj a jól bevált stílusodnál, Michelle!

Forrás: AFP/Michael Buckner

A legkülönlegesebb ruha - Victoria Bonya

Be kell valljuk, a modell nevét eddig nem nagyon ismertük, de ezt a ruhaválasztást egy darabig nem felejtjük el. Végre fehér, végre valami más!

Forrás: AFP/Jonathan Leibson

A legélénkebb - Natasha Bedingfield

Az énekesnő a napsárgára voksolt, a tüllös dekoltázsrésszel pedig megoldotta, hogy kacér is legyen, meg nem is.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A legizgalmasabb - Alessandra Ambrosio

A szupermodell egy mámorítóan szép fekete estélyiben érkezett, ami első ránézésre nem is tűnik túl merésznek. Pedig nézzétek csak a hátmegoldást és az anyagválasztást! Ez alá bizony nem volt könnyű alsóneműt venni...

Forrás: AFP/Jonathan Leibson
Forrás: AFP/Jason Kempin

Az ezüstérmes - Rihanna

Mi megmondtuk! A barbadosi énekesnő is próbált kitűnni ruhájával a klasszikus estélyik közül, ami sikerült is volna, ha nem lép színre Miley Cyrus...

Forrás: AFP/Robyn Beck

A leg leg leg - Miley Cyrus

Persze, hogy őt hagytuk a végére. Megszoktuk már tőle az extra szetteket, és ezúttal is hozta a formáját. Igen, tudjuk, kell a magazincímlap, de olyan jó volt, amikor Miley is normálisan fel tudott még öltözni!

Forrás: AFP/Jason Kempin

Ki volt a legszexibb a gálán?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.