Egy igazán őrült divatbemutató Moszkvában – nézd meg a legbizarrabb darabokat!

Forrás: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij -
bizarr kreáció modell alkotás Moszkva Divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A moszkvai divathét nem az unalmas, hétköznapi ruhákról és visszafogott modellekről híres. Ez az egyik leglátványosabb és legkülönlegesebb show a szakmában. Íme, a legdurvább kreációk az idei évből.

A londoni és a New York-i divathét kedvenc darabjait már megmutattuk neked – ezek az alkotások azonban szinte eltörpülnek a moszkvai divathét bizarr kreációi és kiegészítői mellett. A manökenek Fjodor Dodonov és Hajk Szimonjan orosz tervezőpáros kollekcióját mutatták be.

Ezek a modellek mintha csatába indultak volna:

Forrás: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij

Ő még egy Star Wars-filmben is megállná a helyét:

Forrás: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij

Ő pedig igazi jégkirálynővé változott – vagy ez egy különleges menyasszonyi ruha lenne?

Forrás: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij

Palvin Barbi bevadult és pucér lett - francia magazinnak szexiskedikhttp://www.life.hu/trend/20141103-francia-magazinnak-vetkozott-palvin-barbara.htmlMagyarország üdvöskéje, Palvin Barbi levetkőzött a francia Madame Figaro magazinnak. Teljesen.TrendOrigoÚj angyal a Victoria's Secretnél?http://www.life.hu/trend/20141029-a-victorias-secret-fehernemuceg-angyala-lehet-suki-waterhouse-modell.htmlKözeleg a Victoria's Secret divatbemutatója, úgy tűnik, új modellt láthatunk a kifutón. Suki Waterhouse Instagram profilján osztott meg magáról egy árulkodó képet csillogó fehérneműben és pávás fejdíszben. Máris beindult a találgatás...TrendOrigoCsupasz fenékkel ment a divatbemutatóra Maitland Wardhttp://www.life.hu/trend/20141021-maitland-ward-szineszno-csupasz-feneket-mutogatta-egy-atlatszo-fekete-ruhaban-los-angelesben.htmlMaitland Ward amerikai színésznő két perc hírnévért cserébe ismét kitette mindenét: egy átlátszó ruhában mutatta meg fenekét a vörös szőnyegen.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.