Nagy vihart kavart a Victoria’s Secret kampánya - a hús-vér nők felháborodtak

fehérnemű felháborodás vékony kampány nők Dear Kate Victoria's Secret botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy felháborodást keltett a Victoria's Secret "Tökéletes test" elnevezésű kampányfotója, ami sokak szerint azt hirdeti, annak van csak tökéletes teste, aki ilyen vékony, mint a lányok a képen.

Korábban is kiborította a közönséget a cég, mikor tavaly az éves show-juk ünnepléseként tweeteltek egy fotót, ami azt a címet kapta, "Kinek kell talár és a sapka, ha viselhetsz szárnyakat is?" - utalva arra, hogy kinek kell a diploma, ha fehérneműmodell is lehet az ember. Miután az alaposan megphotoshopolt "Tökéletes test" kampány fotó napvilágot látott, rengetegen gondolták úgy, hogy a fehérnemű márka fényképe szerinti tökéletes test sokkal inkább egészségtelenséget, mint szépséget közvetít.

Forrás: www.dearkates.com

Az Egyesült Királyságban a diákok petíciót írtak, hogy a Victoria's Secret kérjen bocsánatot azért, mert károsító üzenetet közvetít. Húszezer aláírás gyűlt össze, de egyelőre a cég még nem válaszolt.

A Dear Kate fehérnemű cég fotóval válaszolt a botrányt okozó képre: Megmutatta, milyenek az igazi nők:

Forrás: www.dearkates.com

Egyforma, vékony, modellalkatú lányok helyett többfajta testalkatú hölgy került a fényképre.

Ilyenek a hús-vér nők!

Korábban egy blogger és egy divatfotós fogott össze, hogy megmutassák, hogyan festenek a valóságban, képmanipuláló program nélkül a nők - a forradalmi fotósorozatért kattints IDE!
Barbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20141104-magyar-modellek-a-victorias-secret-fehernemuceg-kifutojan-mihalik-eniko-palvin-barbi.htmlHétfő este jelentette be Instagram oldalán Mihalik Enikő, hogy idén ismét ott lesz az év egyik legnagyobb show-ján, a decemberi Victoria's Secret bemutatón. Nem ez az első alkalom, hogy a békéscsabai szépség ott van a legnagyobb sztárok között, és nem is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. TrendTerhesen pózolt a szépséges Victoria's Secret modellhttp://www.life.hu/csalad/20121128-terhesen-pozolt-a-szepseges-victorias-secret-modell-adriana-lima.htmlAhogy arról a Life.hu korábban beszámolt, a gyönyörű Victoria's Secret modell, Adriana Lima szeptemberben életet adott második kislányának. Mielőtt azonban Sienna világra jött volna, híres mamája terhesen pózolt a 2013-as Pirelli naptárhoz.CsaládÚj angyal a Victoria's Secretnél?http://www.life.hu/trend/20141029-a-victorias-secret-fehernemuceg-angyala-lehet-suki-waterhouse-modell.htmlKözeleg a Victoria's Secret divatbemutatója, úgy tűnik, új modellt láthatunk a kifutón. Suki Waterhouse Instagram profilján osztott meg magáról egy árulkodó képet csillogó fehérneműben és pávás fejdíszben. Máris beindult a találgatás...TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.