színésznő szépségápolás Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat változott az utóbbi időben a magyar színésznő: fiúsra vágatta a haját, lényegesen merészebb lett a sminkelés terén, és remekül érzi magát. A Life.hu sorozatában ezúttal Szinetár Dóra szépségtrükkjeiről olvashattok.

1. Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Ha nem is tőle tanultam, de együtt kezdtünk el járni még évekkel ezelőtt Harangvölgyi Anna barátnőmhöz, aki a krémjeivel csodákat tesz a bőrünkkel. Olyan kozmetikumokat használunk, amik csakis természetes anyagokból készülnek, és tényleg azokat az összetevőket tartalmazzák, amire a bőrnek szüksége van. Édesanyám és én gyakran részt veszünk egy ilyen 3 lépéses rituálén, nekünk ez nagyon beválik!

Forrás: RedLemon

2. Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Megpróbálok minél többet aludni, igyekszem sok folyadékot fogyasztani, és amennyire lehet, kerülöm a stresszt. Szerintem ezek a dolgok felelősek a bőrünk szépségéért.

3. Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Ajakápoló mindig van nálam, illetve télen olyan krém, amivel magamnak vagy a kislányomnak be tudom kenni a kiszáradt bőrét.

Forrás: Szinetár Dóra

4. Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

A ráncfelvarrás. Nem is, a szájfeltöltés! Tudod, mit? Mindkettő felesleges!

5. Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Az elmúlt pár hétben kezdtem el élénkpiros rúzzsal festeni az ajkaimat. Ilyenre régen soha nem vetemedtem, de amióta levágattam a hajam, más a helyzet. Most, hogy rövid, fiús a frizurám, sokkal szívesebben használok efféle nőies dolgokat, és imádom őket! Az utóbbi időben ilyen téren is merészebb lettem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.