Good Morning America has blúz terhesség felső interjú ruha pletyka műsor Jennifer Aniston masni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Anistonnak elég volt egyszer végigsimítania csúnya felsőjén a Good Morning America show-műsorában, máris mindenki az állítólagos terhességéről beszél.

Mintha anyukája öltöztette volna fel Jennifer Anistont a Good Morning America reggeli műsorába, ahová legújabb filmjét, a Förtelmes főnökök második részét érkezett népszerűsíteni. Kisasszonyos, hosszú ujjú, nyakig begombolt fehér blúzának borzalmát csak a nyakában lógó hatalmas masni fokozta jobban. De tényleg, Jen, mi volt ez? A borzasztó darabot az alábbi videóban mutatjuk:

Annyi bizonyos, hogy egy óvatlan mozdulatnak hála sikerült néhány percre feledtetni a ruhája okozta sokkot (a hajáról most ne beszéljünk inkább): interjú közben elég volt végigsimítania a hasán, máris minden bulvárlap terhességet kiáltott – ismét. Persze Jennifer, aki már két éve folyamatosan babát vár, ezúttal sem erősített meg semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.