5 kérdés a szépségről: Völgyesi Gabi

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella -
Völgyesi Gabi szépségápolás Unique zenekar bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem alszik eleget éjszaka, hiszen januárban hozta világra második gyermekét. Ennek ellenére kirobannó formában van a Unique énekesnője, de sokat is tesz érte. A Life.hu sorozatában ezúttal Völgyesi Gabi mesél szépségtitkairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Anyu ezt a dolgot annyira nem hozta be a nevelésembe. Hárman vagyunk testvérek, ő pedig mindannyiunkat szépnek tart, akármilyenek vagyunk.

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Azt gondolom, nem elég, ha csak ápoljuk a bőrt - persze ez is fontos, de vannak egyéb kardinális teendőink is. Ha nem feledkezünk meg az elegendő alvásról, a folyadékpótlásról és a megfelelő étkezésről, akkor beszélhetünk szépségápolásról. Arra nagyon figyelek, hogy ha hazaérek például egy Unique-koncertről, azonnal lemossam magamról a sminket. Szappanos vizet használok - tudom, hogy van, aki szerint nem jó, de nekem beválik. A hidratálásra is figyelek - mostanában egy redox jelzőmolekulákat tartalmazó készítményt használok. Szerintem az is fontos, hogy váltogassuk a termékeket, ne szokjon hozzá semmihez a bőr. Radírozni is szoktam, de ezt nem ártana sokkal gyakrabban.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Rendetlen vagyok, sosincs ott minden, amire szükségem lenne. De általában van nálam sminkcucc - hetedikes korom óta sminkelek, már szinte unom :-) De már nagyon gyorsan el tudok készíteni egy vállalható sminket!

Forrás: Völgyesi Gabriella

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Nem ítélek el senkit és semmit, mindenki azt csinálja, ami jólesik. Én magam nem szeretem a sminktetoválásokat, sosem csináltatnék, ki tudja, mi lesz a divat. A túlzott barnaság sem tetszik, nagyon hamar elöregedik tőle a bőr.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Hallok mindenféle kozmetikai csodaeljárásokról, és néha ki is próbálom őket. Voltam dermarolleres kezelésen, utána pedig tényleg láttam a változást magamon. Amit viszont tudom, hogy nem áll jól, az a most különösen trendi sötét színű rúzs - akartam, hogy jó legyen, használtam, de hozzám nagyon nem illik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.