Túl fiatal a modellkedéshez? Támadások kereszttüzében a gyönyörű 9 éves kislány

Forrás: Facebook/Kristina Pimenova -
fiatalság szupermodell támadás Kristina Pimenova gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristina Pimenova az egyik legfiatalabb szupermodell a világon. Mindössze 9 éves. Nem csoda, hogy megosztja a közönség véleményét, de azt mondják róla, hogy ő a világ leggyönyörűbb lánya.

Kristina Pimenova Moszkvában született. 3 éves kora óta olyan megbízóknak modellkedik, mint a Vogue, Roberto Cavalli és Armani. Anyukája, Glikeriya Shirokova menedzseli, aki szintén modellkedett korábban. Ő kezeli a közösségi oldalait is: Facebookon több mint 2 millió követője van, az Instagramján 300 ezer.

Forrás: Facebook/Kristina Pimenova

Az oldalakra kirakott fotók azonban gyakran kapnak durva kommenteket. Valaki úgy hívja Kristinát, hogy 'bébi', egyesek buja kommenteket írnak a lábáról, vagy amikor megjelenik róla egy hivatalos fotó, ahol egy kis smink van rajta.

Mások aggodalmuknak adtak hangot, hogy „szexualizálva" van. Ők nem adnának a gyermekükre ennyire rövid szoknyát, és azt gondolják, hogy ilyen szülők miatt olyan problémásak a mai fiatal lányok. Kristinek pedig inkább játszania kellene még...

Forrás: Facebook/Kristina Pimenova

Édesanyja szerint Kristi még csak pár éve csinálja, de minden percét élvezi a modellkedésnek. Ez a lényeg. Az pedig biztos, hogy szépsége tagadhatatlan: hosszú mézszőke hajával, azúrkék szemével, angyali megjelenésével mindenkit levesz a lábáról.

Mit mond a szakértő?

A Life.hu korábban bemutatta a gyermekszépségversenyeket. Majsai László pszichopedagógus véleménye szerint "a felnőtt szerepek, amelyeket a gyerekek ilyenkor játszanak semmiképpen sem belőlük jövő, saját motiváció alapján végrehajtott cselekvések. Az, hogy azt mondják, szívesen csinálják, az a fokozott figyelemnek, törődésnek szól, annak, hogy a szüleik – a megszokottnál – többet vannak velük (ha nem hagyják a barátjukra, vagy egyedül?!), kedvesebben fordulnak hozzájuk. Ilyenkor a gyermekek úgy érzik, hogy fontosabbak , érdekesebbek, értékesebbek, és ezért sok mindenre hajlandók..."
A teljes cikket ITTtudod elolvasni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.