Merész dekoltázzsal küzdöttek a Miss World versenyzői a koronáért

Forrás: AFP/Leon Neal -
Miss World Miss World 2014 fashion week szépségverseny dekoltázs ruha verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig úgy tudtuk, a Miss World szépségversenyen elegáns, természetes szépségeket keresnek. A Miss World 2014 döntőjében azért akadt jó néhány lány, aki újraértelmezte az elegancia fogalmát, és merész dekoltázzsal próbálta megnyerni a zsűrit. És volt, akinek sikerült is.

"A Miss World egy konzervatív verseny, amelynek nemzetközi döntője az angol királynő hatáskörébe tartozik. Ezért akit ide küldenek, tökéletesen kell hogy beszéljen angolul, nem lehet plasztikázva, kifinomult, elegáns, természetes szépségnek kell lennie. Aki megnyeri a versenyt, az angol királynőt kísérheti el jótékonysági rendezvényekre" - írtuk egy korábbi cikkünkben, amelyben tisztáztuk, mi is a különbség a Miss World és a Miss Universe szépségversenyek között.

Forrás: AFP/Leon Neal

Ehhez képest számtalan olyan ruhát láttunk a döntőben, amelyet nem az elegáns jelzővel illetnénk. Kulcsár Edina, aki hihetetlen sikert ért el, és második lett a világversenyen, a londoni világdöntőre érkezve Facebook-oldalán is megjegyezte, hogy a versenyzőknek olyan hosszú műszempillájuk van, hogy azok hamarabb befordulnak a sarkon, mint ahogy a lányok maguk. És azért azt se felejtsük el, hogy Edina sem száz százalékosan a géneknek köszönheti szépségét.

"Csak az orromat műttettem meg"

"Mindenképpen változtatni kellett az eredetin, ugyanis olyan súlyos szépséghibának éreztem, mintha nyúlszájjal születtem volna. Az orvos először elrontotta, másodszor, amikor korrigálni próbálta még csúnyább lett. Végül dr. Kárász Róbert tette rendbe harmadszorra" - mesélte a Life.hu-nak Edina, akiről jó néhány korábbi fotót gyűjtöttünk össze.

Itt van például Miss Thailand Maeya Nonthawan, aki combjaival szemezett a nézőkkel és a zsűrivel.

Forrás: AFP/Leon Neal

Miss Thailand ruhája...

A Miss Serbia címet birtokló Milica Vuklist elnézve biztosak vagyunk benne, hogy nem mindenki vette fel vele elsőre a szemkontaktust.

Forrás: AFP/Leon Neal

Miss Serbia ruhája...

A harmadik helyet megszerző amerikai Elizabeth Safrit sem fukarkodott a dekoltázzsal.

Forrás: AFP/Leon Neal

Miss USA ruhája...

A Miss World 2014 címet elnyerő Rolene Strauss szintén úgy volt vele, hogy minden adottságát latba veti a győzelemért.

Forrás: AFP/Leon Neal

Miss South Africa ruhája...

5 kérdés a szépségről: Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/trend/20140725-5-kerdes-a-szepsegrol-kulcsar-edina-szepsegtitkai.htmlNemrég az ország legszebb lányának választották meg, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk arra, mit tesz a külsejéért Kulcsár Edina. A Life.hu sorozatában hazánk újdonsült szépségkirálynője mesél praktikáiról. TrendOrigoKulcsár Edina a Miss World 2. helyezettje - Magyar lánynak még soha, hasonló sem sikerülthttp://www.life.hu/news/20141214-kulcsar-edina-a-miss-world-masodik-helyezettje.htmlHatalmas dolog, amit ma átélhettünk a Miss World világversenyt nézve. Hazánk versenyzője, Kulcsár Edina a második helyen végzett. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el!News--Nem kellett Kulcsár Edina drága vázája a Miss World világversenyenhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-kulcsar-edina-vazajat-nem-arvereztek-el-charity-galan-a-miss-world-versenyen-londonban.htmlVisszautasították Kulcsár Edina nemzeti ajándékát, és nem árverezték el. A többmillió forintot érő, egyedi tervezésű Zsolnay váza túl értékesnek bizonyult a többi versenyző ajándékához képest.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.