Kardashianék ennél dögösebben nem is ünnepelhettek volna

Forrás: Instagram / Khloe Kardashian -
buli Kris Jenner karácsony Kendall Jenner Kylie Jenner Khloe Kardashian kim kardashian ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bugyivillantó hasíték, mellkidobó dekoltázs, a nőies idomokat kihangsúlyozó ruhadarabok: a Kardashian-Jenner család lányai ennél dögösebben nem is ünnepelhették volna a karácsonyt.

Khloé Kardashian, Kim Kardashian testvérének közösségi oldalán több fotót is találtunk a Kardashian-Jenner család karácsonyi bulijából. A partit Kris Jenner, Khloé, Kim és Kourtney anyja adta - ahogy minden évben. Egy ilyen eseményen természetesen mindenkinek ki kell tennie magáért magát. Khloe Kardashian dokumentálta is, mit viseltek ő és féltestvére.

Khloe, Kylie és Kendall Forrás: Instagram / Khloe Kardashian

Az idén szupermodellé avanzsált Kendall Jenner és #nemtöltöttemfelaszámat Kylie Jenner is ott voltak a bulin, de ők Khloéval ellentétben a fehér színű ruhákra voksoltak.

Mi csillog Khloé Kardashian combján?

Khloé Kardashian karácsonykor is bevetette 2014 legnagyobb divatőrületét, a fémes tetoválást. Mi már nyáron sejtettük, hogy ez nem csak fesztiválőrület lesz. Igazunk lett. Valószínűleg a karácsonyo után a szilveszteri bulikban is gyakran találkozunk majd vele. A legszebb mintákat ide kattintva találod.
Forrás: Instagram / Kendall Jenner

Itt pedig a két testvér együtt pózol:

Forrás: Instagram / Kylie Jenner

Melyik lány szettje tetszik a legjobban?

Divatkampány lett Kim Kardashian és Kanye West szerelmi történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20141223-kim-kardashian-es-kanye-west-lettek-a-balmain-legujabb-kampanyanak-arcai.htmlA sztárpár lett a francia Balmain márka legújabb kollekciójának arca. A divatcég kreatív igazgatója elmagyarázta, miért a Kardashian-West párost választotta.TrendOrigoÚjabb Kardashian lány vetkőzött le egy magazin kedvéérthttp://www.life.hu/bulvar/20141202-kourtney-kardashian-terhesen-meztelenul-pozol-a-dujour-magazin-cimlapjan.html"A meztelenség számomra nem olyan, ami miatt szégyellni kellene magam. Nem érzem magam zavarban a testem miatt" - nyilatkozta Kourtney Kardashian. A 35 éves celebanyuka meztelenre vetkőzött egy magazin kedvéért. Kilenc hónapos terhesen.TV + Bulvár--Kim Kardashian imádja, a pasik már nem annyira - Téli garbókörképhttp://www.life.hu/trend/20141125-garbo-mire-figyelj-a-viselesekor-kim-kardashian-is-imadja.htmlA garbó örök darab, ez nem vitás. Sokan a zártsága miatt nem kedvelik különösebben, pedig egy szép garbó megfelelő kiegészítőkkel nagyon szexi lehet. Vagy ezt csak mi gondoljuk így?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.