Hová tűntek a szexi szettek a People's Choice Awards díjátadó gáláján?

fashion week People's Choice Awards gála Jennifer Lawrence People magazin Chloe Moretz kaley Cuoco díjátadó Kristen Bell Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár celebfelhozatalból fel sem ér egy Oscar-díjátadóval a People magazin éves olvasói díjainak átadása, a nagy mellélövések és az abszolút beletalálások terén azonban még mindig van miből csemegézni a People's Choice Awards gáláján, már ami a divatot illeti.

Az immár 41. alkalommal megrendezett díjátadó gála egyértelműen Jennifer Lawrence estéje lett volna, már ha a színésznő tiszteletét teszi az eseményen: Az éhezők viadala sztárját a kedvenc moziszínésznő és a kedvenc akciószínésznő kategóriájában is díjaztak. De akkor lássuk azokat, akik ott voltak, és akik mellett nem lehetett szó nélkül elmenni.

A frissen házasodott Kaley Cuoco-Sweeting számára az Agymenők című sorozat hozta el a közönség szeretetét. Ebben a monokróm összeállításban vette át a kedvenc vígjátékszínésznőért járó elismerését. Nem rossz.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Amy Adams a vörös szőnyeg helyett a backstageben tündökölt az alábbi kobaltkék színű Gucci ruhájában.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A Szívek szállodájából megismert Melissa McCarthy, aki jó néhány pluszkilótól szabadult meg az utóbbi időszakban, a kedvenc mozis vígjátékszínésznő díját zsebelhette be.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Második gyermeke születése óta először lépett a vörös szőnyegre Kristen Bell az alábbi pink Monique Lhuillier ruhában. Kiegészítőként pedig jóképű férjét, Dax Shepardot viselte az oldalán.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Chloe Moretz páratlan stílusát eddig is csak imádni tudtuk, a gálán viselt szoknya-blúz szettje pedig csak még inkább megerősített bennünket a hitünkben. A Beckham-fiúval is összeboronált sztár a kedvenc mozis drámaszínésznő díját vihette haza.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ginnifer Goodwin Delphine Manivet-tervezte kreációja nem lett a kedvencünk.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Stephanie Bauer is a fehérre voksolt, minden bizonnyal ő viselte az est legrövidebb ruhácskáját.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Portia de Rossi egy szuperelegáns Zuhair Murad overallban mutatta meg nagyon szexi oldalát.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Katharine McPhee fekete-fehér Balmain-szettje viszi nálunk a prímet. Kell ezt magyarázni?

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ellen Pompeo is egy overall mellett tette le a voksát, méghozzá a csodálatos Elie Saab-tól.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ki volt a People′s Choice Awards gála legszebbje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.