65 évesen is a csúcson: szépségnagykövet lett Twiggy

Forrás: AFP/Justin Tallis -
hajápolás L'Oreal hajvágás szépségnagykövet szupermodell Twiggy termék kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
50 év után is imádja a szépségipar a legendás szupermodellt: ezúttal a L'Oréal választotta meg szépségnagykövetei közé.

16 éves volt, amikor felfedezték, a 65 éves Twiggy azonban ma is otthonosan mozog a divat világában. A világ első szupermodelljét, aki mostanában tervezőként is ténykedik, nemrég a L'Oréal választotta meg legújabb szépségnagykövetének a 69 éves Helen Mirren és a 77 éves Jane Fonda után.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Minden egy jó hajvágással kezdődik

Nem véletlen, hogy a L'Oréal hajápoló termékeinek arcává tette meg Twiggyt: a modellt pályafutásán éppen egy fodrászszalon plakátja indította el a siker útján Takács Nóra, a Life.hu sztárszerzőjének írását Twiggyről ide kattintva olvashatod el.
Magyarra tanítja az internetet Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20141209-palvin-barbara-magyar-nyelvre-tanit-az-interneten.htmlAz i-D magazin jóvoltából ezúttal a magyar nyelv került terítékre Palvin Barbara előadásában, aki nem hazudtolta meg magát: kacéran, olykor alig-ruhában tanítja a népet anyanyelvünk szépségeire.TrendOrigoTudtad, hogy a világ első szupermodellje gyilkosságba is keveredett? – Ismerd meg a történetéthttp://www.life.hu/trend/20150109-evelyn-nesbit-a-vilag-elso-szupermodelljenek-elete.htmlEvelyn Nesbit nevét több mint egy évszázaddal ezelőtt még mindenki ismerte. A világ első szupermodelljeként tartják számon. A férfiak a lábai előtt hevertek, a nők utánozni akarták. A hírnévnek azonban ára volt.Trend--Pizzafutárból divatmodell lett Sean Penn lánya, Dylanhttp://www.life.hu/trend/20150106-dylan-penn-sean-penn-lanya-az-ermanno-scervino-divatkampanyaban-modell.htmlItt az ideje megjegyezni Dylan Penn nevét, akit ettől kezdve valószínűleg egyre többször láthatunk megfordulni a legnagyobb divatkampányokban.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.