Kendall Jenner és Cara Delevingne ismét összegabalyodtak - Erről a képről beszél most mindenki!

Forrás: Instagram/Love Magazine -
Kendall Jenner címlapfotó Cara Delevingne magazin leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemöldökéről elhíresült Cara és a Kardashian klán fiatal üdvöskéje újra helyet kapott a provokatív Love magazinban.

Cara Delevingne és Kendall Jenner párosa már nem számítanak új vendégeknek a Love magazin történetében. A két modell, akik a való életben is nagyon jó barátnők, korábban szexet imitált egy fotó erejéig, amelyet a magazin még múlt év végén hintett el kedvcsinálónak a mostani lapszámhoz. Kattints ide a képért!

Forrás: Instagram/Love Magazine

Bejött a szemöldök-királynő és a Kardashian família ifjú tagjának játéka, a Love magazin ugyanis valóban címlapra tűzte a két leányzót – ám ezúttal jóval visszafogottabb változatban.

A legbotrányosabb Vogue-címlapok

Egy balhés címlap, és máris garantált a siker? A Life.hu ITT járt utána, melyek voltak az ikonikus divatmagazin történetének legbotrányosabb borítóképei.
Meztelen felsőtesttel borzolja a kedélyeket Will Smith 14 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150123-willow-smith-meztelen-noi-felsotesttel-borzolja-a-kedelyeket-instagram-profilkepen.htmlBár a kép csalóka, Willow Smith nagyon is fel van öltözve legutóbbi fotóján – a hatás mégsem maradt el.TrendOrigoTudtad, hogy 400 pasiból 1 képes orálisan örömet szerezni magának? http://www.life.hu/intim/20150203-10-dolog-amit-nem-tudtal-a-peniszrol-1.htmlHa szorgalmasan olvasod a Life.hu Intim rovatát, valószínűleg már mindent tudsz a férfiakról. Most elárulunk néhány tényt a péniszről, amiről valószínűleg még nem hallottál. IntimThinkstockÍme, a nő, aki egy súlyzót is megtart a vaginájávalhttp://www.life.hu/intim/20150203-vagina-kung-fu-az-uj-sportag-kim-anami-barmit-megtart-nemi-szervevel.htmlBageleket, súlyzót, egy kiló banánt, gyümölcslevet üvegben, és még ki tudja, mi mást bír el Kim Anami egy madzagra kötve a vaginájával. Micsoda tehetség!Intim--Először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Jennifer Lawrence és Chris Martinhttp://www.life.hu/intim/20150203-jennifer-lawrence-es-chris-martin-eloszor-jelent-meg-egyutt-nyilvanossag-elott.htmlA sztárpár továbbra is próbálja titokban tartani kapcsolatát, nemrég azonban együtt érkeztek a One Direction énekese, Harry Styles szülinapi partijára.Intim--Zsűriháború a Rising Starban – KERO nekiment Mező Misinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150203-zsurihaboru-a-tv2-rising-star-cimu-musoraban-kero-kerenyi-miklos-gabor-rendezo-nekiment-mezo-misinek.htmlAz élő műsor reklámszünetében történt a kínos eset, amikor KERO szó szerint lerohanta Mező Misit.TV + Bulvár--Vége a családi békének! Összevesztek Robin Williams örököseihttp://www.life.hu/csalad/20150203-robin-williams-orokosei-osszevesztek-az-elhunyt-szinesz-hagyatekan.htmlÖsszebalhéztak Robin Williams örökösei az elhunyt amerikai filmsztár hagyatékának egy részén, az Oscar-díjas színész személyes tárgyain és egyes ingó vagyontárgyakon.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.