A minit szereti: Tatár Csilla csodás lábaitól egyelőre nem kell elbúcsúznunk

Fotó: MTVA/Penziás Nikolett -
fashion week Tatár Csilla miniszoknya ruha A Dal 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal 2015 műsorvezetője soha nem viselne póthajat vagy műkörmöt, csinos lábait viszont szívesen megmutatja élő adásban. És ez így lesz a jövőben is.

"Széles csípőm van és én egyáltalán nem szeretem ezt eltakarni! Nekem semmi bajom nincs ezzel. Nagyon szeretem a rövid ruhákat is, nyilván a döntőn majd szeretnék egy magasztosabb, hosszú, estélyi típusú ruhát viselni, de addig abszolút a mini preferencia" - nyilatkozta Tatár Csilla, aki legutóbb különleges papírruhában vezette a műsort. A szőke tévéstől nem áll messze az extravagáns öltözködés, de kicsit sem szeretne karácsonyfa lenni. A természetesség és az üdeség fontos számára, és van egy-két dolog, amire biztosan nem lehetne rávenni.

Fotó: MTVA/Penziás Nikolett

"Nincs az a pénz, amiért nekem póthajam vagy műkörmöm legyen. Megmondom őszintén, hogy engem ez mérhetetlen módon taszít” – vallotta be Csilla, aki a műkörmökkel és a hajpótlással ellentétben a testhez simuló, rövid szabású ruhákért kifejezetten rajong.

Így öltözz, ha széles a csípőd!

Sajnos vannak adottságaink, amiken nem változtathatunk, jobb esetben egészséges énképünkkel elfedhetjük tökéletlenségeinket. Rosszabb esetben? Mindez csak vágyálom marad, bő szabású, lógó, mindent eltakaró ruhákba burkolt álom. Ezeket az előnytelen gúnyákat most sorra ledobjuk! Nézzünk magunkra öltöztetésre váró babaként, akiknek igen, széles a csípője, akinek akad felesleg deréktájon, aki nem a legjobb mellű nő kerek e földön, és akinek most bebizonyítjuk, hogy erősségeit kiemelve magabiztos nő lehet. A cikkünket ide kattintva olvashatod tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.