Álomszép lilában mutatta meg tökéletes alakját Mihalik Enikő a vörös szőnyegen

amfAR modell Mihalik Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2015-ös amfAR jótékonysági esten New Yorkban a modellvilág krémje, köztük Mihalik Enikő is megjelent. Mutatjuk is, miben!

Tavaly Cannes-ban rajongtunk Enikő álomszép zöld estélyiéért, de meg kell állapítanunk, hogy a lila legalább ilyen jól áll neki. Egy ilyen színű estélyiben jelent meg a szupermodell az amfAR gálán. Gyönyörű volt, nem igaz?

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Enikő a sminkelést sem vitte túlzásba: barnás színű, fényes szemsminkje és finoman barackos ajkai mesésen passzoltak a ruhakölteményhez!

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Hogy tetszik Enikő ruhája?

60 éves lett Mihalik Enikő - és így is gyönyörű!http://www.life.hu/trend/20141018-mihalik-eniko-60-eves-lett-a-vogue-fotozasa-alatt-oregitettek-a-magyar-modellen.htmlA magyar modellt a Vogue Paris alakította át tizen-, huszon- és hatvanévesre.Trend--Micsoda hír! Mihalik Enikő újra Victoria's Secret kifutójára léphethttp://www.life.hu/trend/20141103-mihalik-eniko-ott-lesz-a-victorias-secret-2014-es-divatbemutatojan-1.htmlSzinte repülünk, olyan hírt kaptunk! Mihalik Enikő idén ott lépdel majd a Victoria's Secret divatbemutatón. A magyar modell ismét a legnagyobbak között van.Trend--Így nyaralnak a celebek: Mihalik Enikő St. Lucián mutatta meg dögös testéthttp://www.life.hu/bulvar/20150126-mihalik-eniko-st-lucian-nyaralt-januarban.htmlA világhírű magyar topmodell St. Luciában, a Karib-szigetek egyik leglátogatottabb turistaparadicsomában pihente ki a kifutók fáradalmait.TV + Bulvár--A zord magyar télből a nyárba repült Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/bulvar/20141230-mihalik-eniko-szupermodell-a-bekescsabai-karacsonyozas-utan-meleg-helyre-utazott-vakaciora.htmlMihalik Enikő modell a hazai mínuszok helyett egy csodaszép szigeten élvezi a napsütést és piheni ki az év fáradalmait.TV + BulvárOrigoAnyukájával vásárolt fenyőfát Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/news/20141222-mihalik-eniko-edesanyjaval-vasarolt-karacsonyfat-bekescsaban.htmlA New Yorkban élő magyar modell végre hazaérkezett, hogy családi körben tölthesse az ünnepeket. Már be is szerezte anyukájával a fenyőfát.NewsOrigoMihalik Enikő szárnyakat kapott - Irány a Victoria's Secret backstage!http://www.life.hu/bulvar/20141202-mihalik-eniko-es-a-victorias-secret-modellek-instagramra-posztolnak-fotokat-a-backstagebol.htmlValószínűleg soha nem volt annyi angyal Londonban, mint most. A világ legszebb női gyűltek össze, hogy a Victoria's Secret bemutatóján kifutóra lépjenek. Köztük van Mihalik Enikő is, aki a többi szupermodellel együtt már a bemutató előtt elkalauzolta a világot a show kulisszái mögé.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.