Micsoda frizkó! Eltűnt a haj alatt Kiss Ramóna

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna -
frizura haj Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint megdöbbentő hajjal kapták lencsevégre Kiss Ramónát. A Barátok közt sztárja nagyon mókásan fest így, mi pedig különösen szeretjük az extrém kreációkat, de ezúttal reméljük, Rami hamarosan visszatér megszokott külsejéhez. 

"A Barátok közt fodrászának új kreációja" - írta az alábbi fotó alá a Facebookon az RTL Klub sorozatának Szentmihályi Zsófija. A színésznőt a rajongói Whoopi Goldberghez hasonlították, de a kép alatt ilyen kommentet is találtunk: "Hmmmm....tényleg guszta lett....bár nem tudom ez esetben ki a bolondabb, a modell vagy a fotós???" Többen abban reménykednek, hogy ez csak paróka. Igen, az.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

Itt is extrém volt - de másképp

Gyönyörű kontyot és sminket kapott Kiss Ramóna egy különleges fotózás során. Első ránézésre nekünk Liptai Claudia ugrott be, aki egyszer régen hasonló frizurát villantott. Kétségkívül Ramónának is jól áll a különleges, kis gyöngyökkel megspékelt hajkorona. Nézzétek csak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.