Gyermekprostituáltnak nevezték a félmeztelenül pózoló Selena Gomezt

Forrás: V magazine -
gyermekprostitúció Selena Gomez felháborodás fiatal címlapfotó támadás csapat V magazin kommentek szexualizálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas felháborodást váltott ki a 22 éves énekesnő V magazin címlapjára szánt fotója, amely miatt sokan gyermekek szexualizálásával vádolják őt és a mögötte álló csapatot.

Ki gondolta volna, hogy az ártatlan Selena Gomez is képes felbőszíteni a rajongóit? Ehhez pedig nem is kellett más, mint egy félmeztelen címlapfotó, amelyet a V magazin kedvéért vállalt be – és amelyet nem csupán a sok meztelen bőrfelület miatt bírálnak most oly sokan.

Forrás: V magazine

A 22 éves babaarcú énekesnőt most azért támadják, mert sokkal fiatalabbnak néz ki a borítóképen, mint amennyi valójában, emiatt pedig erősen emlékeztet egy „szexualizált gyerekre" avagy egy „gyermekprostituáltra."

Gyermekprostitúció - az ártatlanság vámszedői

Míg az áldozatok hallgatnak, addig a szülők - ha vannak - a homokba dugják a fejüket, a kihasználóknak pedig eszük ágában sincs beszélni. Miért is tennék? A témáról bővebben ITT olvashatsz a Life.hu-n.

Mit gondolsz Selena Gomez V magazinos címlapjáról?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.