Maxima holland királyné Katalin hercegné mustra stílus Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár óra és Oscar-gála, így nem csoda, ha a héten a világsztárok rápihentek az év legnagyobb filmes eseményére. Szerencsére itt volt nekünk a New York-i divathét, ahol azért elcsíptünk néhány filmcsillagot is, és a legcsinosabb európai kékvérűek is igyekeztek kitenni magukért, már ami az öltözködést illeti. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Mindjárt tavasz, jöhet a sárga!

Blake Lively szupercsinosan tért vissza a szülés után, de ezen egy cseppet sem lepődtünk meg. Allyson Williams pedig angyalian bájos volt sárga virágos ruhájában - már alig várjuk, hogy mi is ezzel a színnel dobhassuk fel a tavaszi gardróbunkat!

Mikor lett bombanő Kate Hudson?

Erre a kérdésre kerestük a választ, miközben a New York-i divathéten viselt szettjeit nézegettük. Képtelenek vagyunk eldönteni, miben csinosabb - ennek a nőnek minden jól áll???

Dakota, az örök szürke

A szürke 50 árnyalatának színésznője tényleg csak szürkében tudja elképzelni az életet? Mostanában úgy tűnik, igen, kíváncsian várjuk, hogy az Oscar-gálára bevállal-e egy vadabb színt.

Óvatosan a fodrokkal!

Mert különben úgy járhatsz, mint Ahna O'Reilly, aki nem épp a legelőnyösebb ruhában mutatta meg a fodrok iránti rajongását. Ellenben Naomi Watts érti a csíziót - az Antonio Berardi darab jó választás volt, a nyakláncot azonban otthon hagytuk volna.

A kabátom én vagyok

Nem csak estélyire és koktélruhára van szüksége egy filmcsillagnak - nem árt, ha van pár isteni kabátja is. Rihanna pontosan tudja, mi kell a dívás megjelenéshez, Mary J. Blige sincs ezzel másként. Ti melyik darabot viselnétek?

Katalin cuki, Maxima trendi

A múlt heti álomszép fehér kabátja után Katalin egy kis kék ruhára voksolt, ebben mutatta meg gömbölyödő pocakját. A stílusos Maxima - aki grimaszolásban is verhetetlen - pedig a narancsra voksolt, és jól is tette: kevés nőnek áll ilyen jól ez a szín.

Majd legközelebb

Persze a héten is voltak, akiknek nem ártott volna jobban átgondolni a ruhaválasztást. Michelle Monaghan Dolce & Gabbana ruhája nem lett a kedvencünk, és January Jones sem választott túl jól. A szőke színésznő korábban már viselt pirosat, ami mennyeien állt neki, ám ez a kezeslábas előnytelen a nem túl hosszú combú színésznőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.