Blake Lively szülés után máris bombanő: szűk ruciban mutatta meg lapos hasát

Forrás: AFP/Stephen Lovekin -
név fiú kislány újszülött Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively kevesebb, mint 2 hónapja hozta világra gyermekét, de a minap a New York Fashion Weeken már megcsodálhattuk szülés utáni alakját. 

Január elején jött világra Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya, de a színésznő máris visszanyerte szülés előtti alakját. Az alábbi fekete-fehér szűk ruhában büszkén mutatta meg elképesztően lapos hasát és csodás alakját a New York Fashion Weeken:

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Közben ha igaz a hír, meglehetősen fiús nevet választott kislányuknak a sztárpár. A büszke apuka már a kicsi születése előtt is viccelődött a témával, a csöppség világrajövetele után azonban egyetlen nevet suttogott a sajtó: az ezek szerint nem túl megbízható források szerint Violetnek keresztelték el a kicsit.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Igen ám, de a hírt nemrég maga az apuka cáfolta meg: „Fogalmam sincs, honnan vették" – mondta a USA Todaynek Reynolds. És máris új név került a köztudatba, hála a sztárpár egyik közeli forrásának, aki szerint az általában fiúk által viselt James nevet kapta a csöppség. Az indok szerint Blake neve is amolyan uniszex névnek számít az Egyesült Államokban, emiatt szerették volna továbbvinni a családi hagyományt.

Egyelőre sem a színésznő, sem a férje nem erősítette meg a hírt.

Kedves Katalin, tudod, mióta várunk erre a képre?http://www.life.hu/csalad/20150213-katalin-hercegno-vitorlamintas-ruhaban-mutatta-meg-kerekedo-terhespocakjat.htmlA hercegnőt ezúttal Portsmouthba szólította a királyi kötelessége, ahol nem csupán stílusleckéket adott, hanem terhespocakját is megmutatta.Család--A vártnál korábban született meg Liv Tyler második kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150213-megszuletett-liv-tyler-masodik-kisfia.htmlA vártnál korábban érkezett a színésznő kisfia, ám a hírek szerint mindketten jól vannak.Család--Andy Vajna: „nem leszek a gyerekem nagyapja"http://www.life.hu/csalad/20150212-andy-vajna-szerint-felesegen-mulik-mikor-jon-a-kozos-gyerek-es-hangsulyozta-timi-nem-a-luxus-miatt.htmlA Vajna házaspár ismét családalapítási terveiről beszélt. Kiderült: még várnak a gyerekkel, de szerintük ezzel nem futnak ki az időből.CsaládOrigoErdei Zsolt kedvese nem szülhet több gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20150212-erdei-zsolt-kedvese-reka-nem-vallalhat-tobb-gyermeket-a-koraszules-es-a-mutet-miatt.htmlErdei Zsolt kislánya 6 hónapra jött világra. A koraszülés és a műtét miatt az orvosok nem javasolják kedvesének, hogy újabb terhességre vállalkozzon.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huKisbabát vár Nádai Anikó, az Éjjel-nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150212-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-nadai-aniko-terhes-lett-a-fonoketol.htmlA 26 éves lány, akit a nézők a ValóVilág 4-ből ismerhettek meg, majd pedig az Éjjel-nappal Budapestben követhettek, augusztusra várja kisbabáját.CsaládOrigoHamarosan apa lesz Adam Levine?http://www.life.hu/csalad/20150211-gyereket-var-adam-levine-felesege-behati-prinsloo.htmlHa igazat csiripelnek a madarak, a Maroon 5 frontemberének világszép felesége, Behati Prinsloo közös gyermeküket hordja a szíve alatt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.