Milyen legyen a cicaszem 2015 tavaszán? Már mutatjuk is!

smink Larion Oscar cicaszem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs klasszikusabb szemfestési technika a cicaszemnél, ám minden szezonban másként készül a trendi szemsmink. Hogy milyen a tökéletes cicaszem 2015 tavaszán? Larion Oscar sminkmester, a Jónő Team oszlopos tagja elárulja. 

Vitathatatlan tény, hogy a tus az időtlen szépség egyik kelléke. A tekintet lehet vele kifinomultan elegáns, absztrakt, ártatlan, érzékien szexi, színes, de akár vadmacska is. Már az ókori Egyiptomban használták a khol festéket. A tus iránti szenvedély múlhatatlan, nem csoda, hogy évről évre újragondolva találkozunk vele. Íme, az új technikák egyenesen a kifutóról.

A tus újratöltve

Különleges hatást érhetsz el, ha a szemhéj közepétől kifelé vastagodó tusvonalat alakítasz ki. Ennek a megvalósításához a legideálisabbak a krémtusok, ezektől nagyon kifejező lesz a szem.

Forrás: style.com

A láthatatlan tusvonal

Alul, felül, egészen közel húzd meg a szempillatőnél, majd satírozd el. A legkönnyebben szemceruzával érheted el a hatást!

Forrás: style.com

Az új vadmacska

Határozott és szexi. A szemzugtól kezdd a tusvonal kialakítását, majd kifelé vastagodó ívelt és túlhúzott legyen a befejezés. Ennek kialakításához a legjobb, ha egy stabil tűhegyű tust választasz.

Forrás: style.com

A sejtelmesen titokzatos

Alul, felül, egészen közel a szempillatőhöz keretezd körbe a szemedet. A szem külső sarkánál ívelten kösd össze a külső ívet, majd hangsúlyozd a vízvonaladat is. Ehhez a legjobb választás a krémtus.

Forrás: style.com

Urban style

Lehet geometrikus vagy akár absztrakt is a tusvonalad. Egy stabil hegyű tust válassz ennek kialakításához. A szem külső sarkától húzz kifelé egy tetszőleges vonalat - akkor lesz hangsúlyos, ha éles szögben zárod, mintha csak félkész lenne.

Forrás: style.com
1. MAC 5700 forint 2. Estée Lauder 25 dollár 3. Astor 4. KIKO 8,90 euró 5. Avon 999 forint 6. L'Oréal 3499 forint 7. Catrice 949 forint
Álomszép smink 40 felett is - Larion Oscar elárulja, mire figyelj odahttp://www.life.hu/trend/20150309-igy-sminkelj-40-felett-larion-oscar-tippjei.htmlHuszonévesen még gyönyörű lehet a smink nélküli arc, ám 40 felett nem árt megtanulni néhány trükköt, amivel szebbé teheted a bőröd. Larion Oscar sminkmester tippjei következnek. Trend--Játék az arcbőrrel - mi a trend 2015 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20150305-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-sminkeljuk-az-arcot-2015-tavaszan.htmlIdén felejtsd el az agyonsminkelt arcbőrt, mert abszolút a természetes makeup a trend. Könnyűnek tűnik, pedig ahhoz is idő és ügyesség kell, hogy natúr sminket készíts - Larion Oscar, a Jónő Team sminkese el is árulta, milyen sminkeszközökkel érdemes dolgozni. Trend--Nude körmök mindenütt - a legmenőbb körömlakkok 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150227-divat-es-szepseg-koromlakkok-2015-tavaszan.htmlAkármennyire is imádjuk a sötét körmöket, tavasszal azért mi is valami világosabbra, valami színesebbre vágyunk, hogy legalább ezzel is feldobjuk a mindennapokat. 2015 tavaszán a nyers színek, különösen a nude hódítanak a körmökön, de lássuk, mi van még a palettán!TrendThinkstock10 beauty-művelet, amit egy nőnek 30 éves koráig ki kell próbálniahttp://www.life.hu/trend/20150226-10-beauty-muvelet-amit-egy-nonek-30-eves-koraig-ki-kell-probalni-larion-oscar-sminkmester-segit.htmlReggel-este rendesen kened az arcodat, a szempillaspirál igaz barátnőd, és kozmetikushoz is betévedsz legalább félévente? Ez remek, de van még pár dolog a palettán, amit 30 éves korodig érdemes kipróbálnod, ha sminkekről és bőrápolásról van szó. Hogy mik ezek? Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk. Trend--Mi kerül az ajakra 2015 tavaszán? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150305-larion-oscar-sminkmester-elarulja-milyen-ruzs-a-trend-2015-tavaszan.htmlJólesik egy kis szín a téli szürkeség után. Ha nem szeretsz órákig sminkelni reggelente, akkor is van megoldás: egy mámorító színű ajakrúzs mindig feldobja a megjelenésedet. Larion Oscar sminkmester, a Jónő Team oszlopos tagja elárulta nekünk, milyen színek hódítanak idén tavasszal. TrendOrigo3 sminkeszköz, ami minden neszesszerbe kell 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150302-3-sminkeszkoz-ami-minden-neszeszerbe-kell-2015-tavaszan.htmlHa egész nap rohansz, és nincs kedved egy sminkcuccokkal teli neszesszert cipelni, akkor szűkítsd le a kört: íme 3 pipere, ami minden női táskába kell idén tavasszal.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.