Bevállalta! Smink nélkül került címlapra D. Tóth Kriszta

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
retusálás fotózás címlap szelfi smink D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedülálló címlappal rukkolt elő az egyik női magazin. Magyarországon először jelent meg olyan címlap, amelyen magyar sztár vállalta, hogy smink és retusálás nélkül mutatja meg az arcát.

Negyven éve a Földön - szelfi challenge címmel kezdett smink nélküli fotókat közzétenni magáról D. Tóth Kriszta. Elhatározása szerint egy éven keresztül minden nap posztol egy-egy ilyen fotót. „Ennek csak akkor van értelme, ha azokon a napokon is megmutatod az arcod, amikor nemhogy lefotózni nincs kedved magadat, de kibújni a takaró alól sem"mesélt akkor ötletéről Kriszta a Life.hu-nak. A műsorvezető kezdeményezése megihlette az egyik női magazint, Kriszta pedig szívesen vállalta a retus és smink nélküli címlapot, amit IDE KATTINTVA nézhetsz meg.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Lenyűgözött Kriszta bátorsága, és úgy gondoltam, ez nyerő lesz az olvasóinknál is. Természetesen mi sem sminkeltük. Sőt, digitális képrögzítés helyett hagyományos filmre fotóztunk, retusálást pedig egyáltalán nem használtunk. Azóta Magyarország legbátrabb asszonyának hívom Krisztát" – nyilatkozta Pócsik Anita, az Éva magazin főszerkesztője a Kreativ.hu-n.

Tanulj tőlük sminkelni! 3 világsztár, akinek a sminkelési stílusa etalonhttp://www.life.hu/trend/20150312-tanulj-toluk-sminkelni-3-vilagsztar-akinek-a-sminkelesi-stilusa-etalon.htmlSminktrendek jönnek és mennek, a világsztárok természetesen mindig elsőként követik az új irányzatokat, ám kevesen hagynak nyomot időtlen sminkjükkel. Íme 3 világsztár, akinek a sminkelési stílusa abszolút etalon – Larion Oscar sminkmester szerint.TrendOrigoWow, Victoria Beckham papucsra cserélte a tűsarkúthttp://www.life.hu/trend/20150317-victoria-beckham-papucsban-utazott-magassarku-helyett.htmlA divat nagyasszonya, Victoria Beckham olyat tett, amit nem szoktunk meg tőle: papucsban mutatta meg magát a nagyvilágnak. Trend--Sosem látott szexi fotókon pózolt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/trend/20150317-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-gyoztese-szexi-fotokon-pozolt-fehernemuben.htmlA szépségkirálynő kigombolt felsőben pózolt, ami egyszerre sokat sejtetően szexi, de mégis visszafogott és elegáns.Trend--Grace Kellyként pózol Osvárt Andreahttp://www.life.hu/trend/20150314-grace-kellykent-pozol-osvart-andrea.html Csodaszép fotóval örvendeztette meg rajongóit a hosszú ideig külföldön élő színésznő. TrendOrigoHol hagyta Jennifer Lopez a jó ízlését? - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150313-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-jennifer-lopez-pamela-anderson-irina-shayk-charlize-theron-lily.htmlMíg zajlik a párizsi divathét, kedvenceink a világ minden táján kivirultak. Rég nem látott dögös színésznők is előkerültek, megmutatták, hogy még mindig szuperül néznek ki, és végre tavaszi színeket is láthattunk a héten. A Life.hu heti stílusmustrája következik. Trend--Készíts álomszép minimalista "gyöngysor" manikűrt tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150312-manikur-es-koromlakk-keszits-minimalista-gyongysor-manikurt-tavaszra.htmlSokszor jól jön, ha ott van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb manikűr ötlete, ezért mutatok most egy kimondottan egyszerűen és gyorsan elkészíthető, de mégis mutatós technikát.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.