Megtaláltuk a kínai Kelemen Annát

Forrás: www.weibo.com -
Kína lány plasztika Kelemen Anna vetélytárs Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Li En-hszi, a 15 éves kínai lány a plasztikai műtétek megszállottja! Számtalan beavatkozásnak vetette már alá magát, mára pedig valódi műnővé változott, és kinézetével igencsak megosztja az internetes közösséget.

Van, aki elképesztően szépnek tartja Lit, és vannak, akik kemény támadják őt és a szüleit, akik hagyták, hogy lányuk szinte teljesen átműttesse magát. A Kínában már nagy népszerűségnek örvendő tini olyan furcsábbnál furcsább fotókon pózol, amelyek a Photoshoptól sem mentesek.

Forrás: www.weibo.com

A lányról még több fotót IDE KATTINTVA nézhetsz meg!

Borzalmas plasztika

A Life.hu cikkében olvashatsz egy Las Vegas-i ex-sztriptíztáncosnőről, aki formásabbá szerette volna tenni a fenekét, ezért döntött úgy: implantátumokat rakat be. A műtét annyira rosszul sikerült, hogy azóta nem mer tükörbe nézni. Ha meglátod a képeket, a miértekre vonatkozóan nem lesznek kérdéseid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.