Dobó Kata nem hajlandó megválni vörös fürtjeitől

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fashion week hajápolás hajfesték Dobó Kata hajfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata egyik védjegye kétségkívül a vörös haja, kedvenc fodrásza azonban jó ideje megpróbálja rávenni arra, változtasson egy kicsit a külsején. Ő azonban hajthatatlan – el is árulta, miért.
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Dobó Kata mindig is vörös hajú volt, igaz előfordult, hogy rövid frizurát viselt, de sosem volt még más színű a haja. Ha mégis, akkor az paróka volt egy-egy szerep kedvéért – árulta el a színésznő a Life.hu-nak. Katát olasz mesterfodrásza, Leo jó ideje próbálja rávenni arra, hogy vigyenek egy kis izgalmat a festett hajába, most ugyanis a színátmenetes frizurák hódítanak. Ám Kata hajthatatlan, nagyon ragaszkodik a jól bevált színárnyalathoz.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Egyszerűen így érzem jól magam, ez vagyok én. Egyébként pedig nagyon száraz a hajam, így vigyáznom kell rá, nem szeretném tönkretenni. Nagyon sok olajat használok a hajamra, éjszaka sokszor ápolom ilyenekkel a hajvégeket. Mellette pedig belülről is hidratálom, igyekszem rengeteg vizet inni" – árulta el a szép színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.