Victoria Beckham kislányával ünnepelt! Íme a tündéri fotó!

Forrás: AFP -
David Beckham divattervezés kollekció ünnep estély copf New York szakáll Barneys Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres New York-i Barneys áruházban ezentúl Victoria Beckham kollekciója is megtalálható lesz. Az üzlet megnyitását kedd este ünnepelték, az eseményre az egykori Spice Girl kislányával, Harperrel érkezett – és nagyon cukik voltak együtt.

Victoria Beckham, aki énekesnői karrierje után a divattervezésben találta meg hivatását, újabb sikert ért el azzal, hogy bekerült a kollekciója a Barneys áruházba. Tegnap egy vacsorával egybekötött estélyen ünnepelték meg a nagy alkalmat, ahol természetesen maga Victoria Beckham volt a házigazda.

A híresség kislányával és őszülő szakállú férjével vett részt az eseményen. A három éves Harper haja két tündéri copfba volt fonva, és egy gyönyörű fehér ruhát viselt fehér szandállal. Kár, hogy a kép hátulról készült.

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham



Harper Beckham a legstílusosabb gyerek - Még North Westnél is trendibb!

Ilyen szülőkkel, mint Beckhamék vagy Kardashianék könnyű divatos gyereknek lenni, de arra nem számítottunk, hogy Harper Beckham már háromévesen ennyire stílusos lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.