Meghökkentő! Lily Allen Calvin Klein bugyiban ízléstelenkedett

Forrás: Northfoto -
bugyi szelfi Calvin Klein Hollywood Lily Allen ízléstelenség outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El sem tudjuk képzelni, mi járt Lily Allen fejében, amikor ebben a szerelésben sikerült elindulnia otthonról. De tényleg, hogy lehet így felöltözni?

A másnapos szelfi királynője ebben a körültekintően összeválogatott outfitben mutatkozott Hollywoodban. A 29 éves énekesnő, aki a koncertjein is imád pucérkodni, egy méretes Calvin Klein bugyiban és egy középen végig kivágott ruhában volt vásárolni. Szemet gyönyörködtető a látvány!

Forrás: Northfoto

Forrás: Northfoto

Ez a lány nyerte a plus-size fehérneműs modellversenythttp://www.life.hu/trend/20150416-sophia-adams-nyerte-a-victorias-secretnek-hadjaratot-indito-marka-fehernemus-plus-size-versenyet.htmlA 21 éves Sophia Adams, aki a hétköznapokban rendőrnek tanul, megnyerte a londoni plus-size modellek "Star in a Bra" (sztárok melltartóban) elnevezésű versenyét.Trend--Te jó ég! Mi történt Ryan Gosling hajával?http://www.life.hu/trend/20150416-ryan-gosling-hajat-egy-film-kedveert-barnara-festettek.htmlA sármos színész barna hajjal mutatkozott szerdán New Orleansban. De hova tűntek a sztár gyönyörű szőkésbarna tincsei?Trend--Sminkelj magadnak nagyobb, látványosabb szemet! http://www.life.hu/trend/20150416-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-sminkelj-magadnak-nagyobb-szemet.htmlTe is vágynál hatalmas őzikeszemekre, csábító cicaszemre, de úgy érzed, túl aprók a szemeid egy ütős sminkhez? Larion Oscar sminkmester most mutat néhány trükköt, amelyekkel látványosabb tekintetet varázsolhatsz magadnak - pillanatok alatt. TrendThinkstockHa a push-up már nem elég, jöhet a mellmasni - Vajon van ennél bizarrabb divatőrület?http://www.life.hu/trend/20150416-melluk-ala-szalagot-kotnek-a-japan-nok-hogy-nagyobb-legyen.htmlNők milliói push-up melltartóval növelik optikailag a kebleiket, de a japánok most továbbmentek. Ha a szivacsos melltömés és a trükkös fehérnemű sem elég, jöhet a mellmasni! TrendThinkstockBuja hullámokra váltott Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20150416-tolvai-reni-a-tv2-megasztar-gyoztes-enekesnoje-frizurat-valtott-es-gondor-hajat-villantott.htmlAz énekesnő új frizurát villantott közösségi oldalán – a rajongók legnagyobb örömére.Trend--Így búcsúzott Gisele Bündchen a kifutóktól!http://www.life.hu/trend/20150416-gisele-bundchen-utoljara-lepett-a-kifutora.htmlTegnap este lépett utoljára a kifutóra a híres topmodell. Gisele Bündchen húszéves pályafutást követően döntött úgy, hogy nem vállal több divatbemutatót. A búcsú meglehetősen érzelmesre sikerült.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.