Szuper sminktrükk májusra: varázsolj a tusvonallal!

tus smink tippek szemhéjtus smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május az év egyik leggyönyörűbb hónapja: most még nincs olyan meleg, hogy ne legyen kedved még sminkelni sem, így itt a lehetőség, hogy új dolgokat is kipróbálj a palettáról. Larion Oscar sminkmester most bemutatja kedvenc májusi szépségtrükkjét!

Lehetsz keleti szépség vagy divatmániás, sikkes, de akár vadmacska is, egy merész tusvonallal egyedivé varázsolhatod megjelenésedet! Írd át a szabályokat, lépj ki a komfortzónádból, és nem fogod megbánni!

Így kezdd el!

A tusvonalat elkészítheted dörzsálló vagy vízálló szemceruzákkal, valamint éjfekete krémtussal is. Arra figyelj csak, hogy tökéletesen matt legyen a szemhéjad, bármelyik tusvariációt is válaszd.

1. Keleti szépség, 2. Divatmániás, 3. Sikkes, 4. Vadmacska Forrás: Instagram/ourfacemakeup

1. A keleti szépség

A szemzug ívét nyújtsd meg, kifelé elkeskenyítve alakítsd ki. Majd követve a szem alsó ívét, a külső sarokhoz érve kösd össze a felső szemhéj tövével, majd elvékonyítva húzd a szemhéj közepéig szép átmenettel. Ezután a külső ívet nyújtsd meg, elvékonyítva a szemöldökhöz közelítve. A szempillákat érdemes csak fent hangsúlyozni.

2. A divatmániás

A felső szemhéjon kezd a legelső szempillától a tusvonal kialakítását. Kifelé vastagítva kövesd a szemhéjad ívét, majd a szem külső sarkához érve, húzd túl a szemöldök irányába laposan. Alul szintén a legelső szempillától kezd a tusvonalat. Kifelé vastagítva párhuzamos legyen a felső ívével, de a vége rövidebb legyen, mint a felsőé. A szempillákat alul-felül is festheted, a végeredmény nagyon izgalmas lesz!

3. A sikkes

A szemzugtól kifelé haladva, fokozatosan vastagítva húzd túl ívesen a tusvonalat, majd a külső ívtől húzd a mélyítővonal irányába szép, elkeskenyülő átmenettel. A szempillákat fent kifelé ívelve fesd ki, alul pedig a szem közepétől kifelé.

4. A vadmacska

A szemzugtól kezdve kövesd a szem ívét, az egész mozgószemhéjat befestve a mélyítővonalig teljesen satírozd be. A külső széléhez érve enyhén húzd túl, elvékonyítva a farkincáját. A szempillákat alul-felül festheted dúsító szempillaspirállal, hogy még kifejezőbb legyen a tekinteted.

Milyen legyen a cicaszem 2015 tavaszán? Már mutatjuk is!http://www.life.hu/trend/20150309-larion-oscar-sminkmester-elmondja-milyen-legyen-a-cicaszem-2015-ben.htmlNincs klasszikusabb szemfestési technika a cicaszemnél, ám minden szezonban másként készül a trendi szemsmink. Hogy milyen a tökéletes cicaszem 2015 tavaszán? Larion Oscar sminkmester, a Jónő Team oszlopos tagja elárulja. TrendThinkstockIgenis létezik tökéletes szemceruza! Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan válaszd kihttp://www.life.hu/trend/20150421-tokeletes-szemceruza-larion-oscar-tippjei-hogyan-hasznald.htmlSzemceruzája mindenkinek van, de csak nagyon kevesen tudják megfelelően használni. Larion Oscar sminkmestert faggatjuk arról, hogyan tanuljuk meg mi is seperc alatt a szemceruza trükkjeit.Trend--Sminkelj magadnak nagyobb, látványosabb szemet! http://www.life.hu/trend/20150416-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-sminkelj-magadnak-nagyobb-szemet.htmlTe is vágynál hatalmas őzikeszemekre, csábító cicaszemre, de úgy érzed, túl aprók a szemeid egy ütős sminkhez? Larion Oscar sminkmester most mutat néhány trükköt, amelyekkel látványosabb tekintetet varázsolhatsz magadnak - pillanatok alatt. TrendThinkstockViszlát, póklábszerű pillák: Így válaszd ki a tökéletes szempillaspirált!http://www.life.hu/trend/20150408-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-valassz-szempillaspiralt.htmlFekete, barna, netán színes? Látványos vagy visszafogott? Larion Oscar sminkmestert faggattuk az idei szempillatrendekről. TrendOrigoMi kerül a szemhéjra 2015 tavaszán? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150324-mi-kerul-a-szemre-2015-tavaszan-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlBár a füstös szem még mindig nagy sláger, a téli hideg után tavasszal több kedvünk van a színekhez, az élénkebb árnyalatokhoz, az üde tónusokhoz. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mi is kerül a szemhéjra idén tavasszal. Trend--Az arc éke a tökéletes szemöldök - Larion Oscar sminkmester tippjei 2015 tavaszárahttp://www.life.hu/trend/20150323-a-tokeletes-szemoldok-2015-tavaszan-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlA legszebb sminket is tönkreteheti egy előnytelenre szedett, nem megfelelően ápolt szemöldök. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, milyen is a tökéletes szemöldök idén tavasszal. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.