Így kell ízlésesen dekoltázst villantani - Jennifer Lopez nagyon szexi!

Forrás: Northfoto -
dekoltázs Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopeztől már megszokhattuk, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Most sem történt ez másként. 

A gyönyörű sztár sokat mutató, mégsem közönséges ruhában indult vacsorázni koreográfus párjával, Casper Smarttal. A színésznővel összességében minden nagyon rendben van, nem csak a ruhája, de sminkje is igazán gyönyörű. Bemutatta, hogy kell botránymentesen szexi dekoltázst csinálni.

Forrás: Northfoto

Többször is bemutatta már az énekesnő, milyen jó ízlése van a ruhákhoz, és azt is, hogy bomba formában van, mégretusálás nélkül is.

Tóth Gabi már megint nagyot változott! http://www.life.hu/trend/20150426-toth-gabi-enekesnonek-uj-haja-lett.html Tóth Gabitól már megszokhattuk, hogy szeret megújulni. Ezúttal ismét egy nagyon új frizurával lepte meg rajongóit. Trend -- Tóth Gabi már megint nagyot változott! http://www.life.hu/trend/20150426-toth-gabi-enekesnonek-uj-haja-lett.html Tóth Gabitól már megszokhattuk, hogy szeret megújulni. Ezúttal ismét egy nagyon új frizurával lepte meg rajongóit. Trend -- "Egy férfi legyen férfias" - Giorgio Armani kiakadt a metroszexuális pasikon http://www.life.hu/trend/20150420-giorgio-armani-kiakadt-a-metroszexualis-pasikon.html A 80 éves világhírű divattervező, Giorgio Armani egy interjúban idiotizmusnak nevezte a plasztikai műtéteket, valamint kemény szavakkal illette a metroszexuális férfiakat, illetve azokat a nőket, akik túl fiatalnak akarnak látszani. Trend -- Szőkéből barna, hosszúból rövid - Így újultak meg a magyar sztárok http://www.life.hu/trend/20150416-uj-frizurara-valtott-toth-gabi-szabo-zsofi-kiss-ramona-nyari-dia-debreczeni-zita.html Minden nő vágyik néha egy kis megújulásra. Újévkor, tavasszal, egy életszakasz lezárása után, de az is előfordul, hogy csak úgy jól esik hajszínt vagy stílust váltani. Így tettek a hazai sztárok is az utóbbi hónapokban - nézzétek meg, ki hogyan változtatott a frizuráján. Trend Fotó: Zsigmond László/Life.hu Helló, Rihanna mellbimbója! Már rég láttunk http://www.life.hu/trend/20150417-rihanna-mellbimboja-atutott-a-polon.html Szinte többet látjuk Rihanna kivillanó testrészeit, mint a sajátjainkat. Hol egy popsi, hol egy kis cici – Rihanna sokszor mutat többet, mint kellene. Trend Northfoto Ha a push-up már nem elég, jöhet a mellmasni - Vajon van ennél bizarrabb divatőrület? http://www.life.hu/trend/20150416-melluk-ala-szalagot-kotnek-a-japan-nok-hogy-nagyobb-legyen.html Nők milliói push-up melltartóval növelik optikailag a kebleiket, de a japánok most továbbmentek. Ha a szivacsos melltömés és a trükkös fehérnemű sem elég, jöhet a mellmasni! Trend Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.