Dobó Kata még mindig gyönyörű - Szelfivel bizonyította

Dobó Kata színésznő gyönyörű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata nem csak dögös dekoltázsát mutatta meg legújabb szelfijén, hanem azt is, milyen szépséges az alakja. 

Nagyon jól áll a színésznőneka hónap színe, a citromsárga, ezt is bizonyítja a Facebookjára feltöltött kép – ezzel a kommentelők is egyetértenek.

Kata büszke lehet alakjára, nézzétek csak azokat az izmos combokat!

Forrás: Facebook/ Dobó Kata

Így mesélt Dobó Kata új szerelméről

A szerelem mámorában úszik Dobó Kata, aki éjjel-nappal új kedvesével, Anger Zsolttal van. A róluk szóló cikket ITT olvashatod el.
György herceg napszemüvegben vagánykodotthttp://www.life.hu/trend/20150427-gyorgy-herceg-tronorokos-napszemuvegben-vaganykodott-londonban.htmlAmíg a világ Katalin hercegné második babájával van elfoglalva, aki bármelyik pillanatban megszülethet, addig a kis György herceg felől sem maradunk hír nélkül. Az elsőszülött a napokban napszemüvegben cukiskodott.Trend--Ő aztán tud, de nagyon! Rita Ora emlékezetes villantásaihttp://www.life.hu/trend/20150407-rita-ora-legdurvabb-villantasai.htmlRita Ora külseje mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Kevés olyan díjátadó vagy vörös szőnyeges esemény van, ahol nem vonja magára a figyelmet, villantásban pedig vérprofi - mutatjuk is, ő hogyan csinálja.TrendAFPBlake Lively tarolt, semmi kétség - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150424-heti-stilusmustra-szerepel-benne-blake-lively-scarlett-johansson.htmlVan, aki már unja Blake Livelyt? A világsztár a héten számtalan alkalommal bemutatta, hogy ő igazi divatkaméleon, és igazából csak egyetlen színésznő versenyezhetett vele. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPÍgy kell ízlésesen dekoltázst villantani - Jennifer Lopez nagyon szexi! http://www.life.hu/trend/20150426-jennifer-lopez-dekoltazst-villantott.htmlJennifer Lopeztől már megszokhattuk, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Most sem történt ez másként. TrendNorthfotoBlake Lively egy percet sem öregszik - divattörténeti utazásra hív a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/trend/20150424-adaline-csodalatos-elete-blake-lively-ruhai-zanin-eva-tarsadalomtortenesz-velemenye.htmlA napokban kezdték játszani az Adaline varázslatos élete című filmet, amelyben a gyönyörű Blake Lively egy olyan nőt alakít, aki a 20. század elején született, de egy baleset következtében 29 éves korától nem öregszik. Blake egy igazi stílusikon a hétköznapokban, a filmben pedig rajta keresztül követhetjük nyomon a divat változását évtizedek alatt. Zanin Éva társadalomtörténészt és divatkritikust kérdeztük arról, szerinte mennyire oldották meg hitelesen a jelmeztervezők a nem kis feladatot.Trend--"Szofihoz képest Meryl Streep sehol sincsen" - Ekkora színésznő Dobó Kata lányahttp://www.life.hu/csalad/20150417-dobo-kata-lanya-szofi-nagy-szineszno.htmlDobó Kata egyedül neveli három és fél éves kislányát, Szofit. A színésznő szerint lánya hatalmas hatást tud rá gyakorolni. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.