Dobó Kata először mesélt új szerelméről: egyetlen percre sem engedi el a kezét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dobó Kata Anger Zsolt szerelem magánélet munka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem mámorában úszik Dobó Kata, aki éjjel-nappal új kedvesével, Anger Zsolttal van és a színpadon sem engedik el egymás kezét.

Ahogy a Life.hu is megírta, Dobó Kata tavaly ősszel, hat év után szakított gyermeke apjával, Gulyás Leventével. Most, Valentin-naphoz közeledve a színésznő meglepő őszinteséggel vallott új párjáról és hozzá fűződő érzéseiről – írja a hot!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A szerelem mindig olyan sok pozitívummal üt be, hogy csak örülni tudok annak, hogy kaptam egy új esélyt. Hiszek újra és újra. Eddig még soha nem volt színész párom. Most együtt játszunk Anger Zsolttal egy Turgenyev-darabban, már van egy következő előadás is kilátásban, és forgatunk majd a Fapaddal" – mesélte a színésznő, akinek volt párja a szakításuk óta szintén megtalálta a boldogságot.

/1408/Dob__2014811154145Pőre pajti para: Miért grasszál előttem meztelenül a legjobb barátnőm?http://www.life.hu/intim/20150211-meztelenkedes-es-baratsag-mit-lehet-es-mit-nem-lehet-mi-ennek-a-hattere-pszichologiaja.htmlTe sem érted, hogyan tud a barátnőd nyitott ajtónál pisilni, és kifelé kiabálni neked? Hogy miért tűnik neki a világ egyik legtermészetesebb dolgának, hogy belép melléd a próbafülkébe, amikor te épp melltartót válogatsz? Felgöngyölítettük a barátok előtti meztelenség problematikáját.IntimThinkstockÍgy éld túl a Valentin-napot, ha szingli vagy - Tippek csajoknak!http://www.life.hu/intim/20120210-igy-eld-tul-a-valentinnapot-ha-szingli-vagy-tippek.htmlHa idén (is) egyedül töltöd a Valentin-napot, eljött az idő, hogy az önsajnálatban való dagonyázás helyett mérlegeld eddigi életedet és átértékeld a kapcsolataidat.IntimThinkstockVV Iza: „Kicsit belehaltam" – szakított a VV6 szerelmespárjahttp://www.life.hu/intim/20150212-a-valovilag6-szerelmesparja-iza-es-krisztian-szakitottak.htmlIza és Krisztián a ValóVilág6-ban szeretett egymásba. A fiatalok azonban most szakítottak.IntimOrigoCsobot Adél nem bírt magával: megmutatta, mennyire szerelmes Istenes Bencébe - fotóhttp://www.life.hu/intim/20150209-csobot-adel-az-x-faktor-enekesnoje-istenes-bence-musorvezetovel-kozos-szerelmes-fotot-posztolt-egy.htmlAz énekesnő megfogadta, nem beszél kapcsolatáról Istenes Bencével, most azonban közösségi oldalán egy szerelmes kép alatt fellebbentette a fátylat és kinyilatkoztatta érzéseit.Intim--VV Gigi meglépte! Összeköltözik a párjávalhttp://www.life.hu/intim/20150209-vv-gigi-az-rtl-klub-valovilag-egykori-szereploja-osszekoltozik-parjaval.htmlAz egykori villalakó nagy lépésre szánta el magát: közel egy év együttlét után úgy döntött, összeköltözik párjával, Gyulával.IntimOrigoSzexisen kivágott, hófehér ruhában megy a Story-gálára Barátok közt szingli sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150207-nagy-alexandra-a-baratok-kozt-sztarja-szexisen-kivagott-hofeher-ruhaban-megy-a-baratok-kozt-sztarja.htmlFacebook oldalának tanúsága szerint Szerbiában készül a ma esti Story-gálára a Barátok Közt szexi színésznője.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.