fashion week Mariah Carey énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Divatbaki a köbön - vajon Mariah Carey milyen indíttatásból választott testszínű, csillogó ruhát a Las Vegas-i belépőjére?

Az énekesnő mostanában nem figyel olyan kőkeményen az életmódjára, és többnyire csak akkor fest nagyon karcsún a fotókon, amikor a képszerkesztőket magával ragadja a Photoshop varázsa. De ezzel semmi gond nem lenne, hiszen Mariah alakja nagyon nőies. Ám a ruhaválasztással azért nem ártana vigyáznia, erre pedig a következő fotó az élő példa.

Forrás: Northfoto

A díva látványos belépőre vágyott, és azért érkezett Vegasba, mert május elejétől júliusig koncerteket ad majd a Caesars Palace-ban. Mariah ehhez méltóan akart felöltözni, ám a nude, csillogó ruha nagyon rossz választás volt. A szabás nagyon előnytelenül mutatta meg az énekesnő alakját, a rajta lévő plusz kilókat pedig még jobban hangsúlyozta a nude, igencsak áttetsző anyag és a rengeteg csillogó kő.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Egy rafinált szabású, egészen más színből és anyagból készült ruha százszor jobban állt volna az énekesnőnek.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.