Michelle Keegant választották a világ legszexisebb nőjének

Forrás: NORTHFOTO -
FHM színésznő szexi erotika Michelle Keegan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ vezető férfimagazinja, az FHM minden évben megválasztja az év legszexisebb nőjét. A lista első tíz helyén vonzóbbnál vonzóbb nők szerepelnek, tavaly például Jennifer Lawrence lett e megtisztelő díj tulajdonosa, idén pedig Michelle Keegant választották meg a bennfentesek – a kíváncsi férfiszemek legnagyobb örömére.

Michelle Keegan színésznő Tina szerepében látható a nálunk kevésbé ismert Coronation Street című brit szappanoperában. Színészi képessége szépséggel párosul, amit korábban az FHM címlapján is láthatott már a nagyérdemű. Szépségére már korábban is többen felfigyeltek, a British Soap Awards különböző fórumokon kétszer is a legszexisebb nőnek választotta.

Forrás: NORTHFOTO

Az FHM szerint idén egyértelműen Michelle birtokolhatja a 2015 legszexibb nője címet, maga mögé utasítva ezzel Jennifer Lawrence-t és Kendall Jennert is. Az FHM szerkesztője, Joe Barnes szerint: "Michelle igazán megérdemelte ezt a győzelmet! Nehéz dolga volt a zsűrinek: az idei mezőnyben szebbnél szebb és vonzóbb nők indultak a győzelemért."

3 dolog, amit még nem tudtál Michelle Keeganről

1. Csodás alakját rengeteg edzéssel és az egészséges életmóddal őrzi meg.
2. Egzotikus vonásait és kreol bőrszínét spanyol felmenőinek, dús kebleit pedig a természetnek köszönheti
3. Az FHM 100 legszexisebb nő szavazásán 2010-ben a 30. helyen, 2011-ben a 26. helyen majd 2013-ban a negyedik, míg tavaly a 2. helyen végzett
/1504/Az_le20154289460

Íme, egy 2013-as FHM-címlapfotózás – less be a kulisszák mögé, és csodáld meg Michelle csodálatos testét:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.