Rihanna átlátszó blúza mindent megmutatott a Met-gála afterpartyján

Forrás: AFP/Larry Busacca -
átlátszó ruha mellbimbó MET gála Rihanna afterparty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Met-gálán Rihanna fejedelmi öltözetben, egy hosszú kanárisárga palástban jelent meg. Az after partyra pedig egy erőteljesen villantós ruhát választott az énekesnő.

A celebek idén is nagyon kitettek magukért a Met-gálán. Rihanna grandiózus kreációban jelent meg, amit a mémgyárosok fel is kaptak. A gála utáni partin az énekesnő egy átlátszó fekete felsőben jelent meg, ami semmit nem bízott a képzeletre. Rihanna áttetsző ruháját és egyben mellbimbóját itt megnézheted.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Kik villantottak még?

A hétfő esti Met-gálán a három legkerekebb fenekű grácia, Kim Kardashian, Beyonce és Jennifer Lopez is áttetsző estélyire szavazott. Tőlük nem is vár mást az ember lánya, hiszen mindhárman odavannak azért, hogy lehetőleg minél többször mutassák meg szupernőies testüket. De lássuk, hányszor játszották ezt el a vörös szőnyegen.

/1505/Met_g20155512510

Döbbenetes! Rózsaszínre festette hónaljszőrét Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20150504-miley-cyrus-enekesno-rozsaszinre-festette-honaljszoret.htmlMiley Cyrus képzelete nem ismer határokat, ráadásul, amit elképzel, azt mind meg is valósítja. Úgy fest, ezúttal rózsaszín hónaljszőrről álmodozott a botrányhősnő.Trend--Orlando Bloom kalapban hódíthttp://www.life.hu/trend/20150429-orlando-bloom-szinesz-kalapban-setalgatott-new-yorkban.htmlA New York-i Sohoban sétálgatott kedden a Gyűrűk Ura sármos tündéje. A színésznek annyira jól áll ez a lazán elegáns outfit, hogy legszívesebben rávetődnénk.Trend--Magyar kisfiú a világ legjobb gyermekmodellje - mi elolvadtunk tőle http://www.life.hu/trend/20150505-szekeres-roland-magyar-kisfiut-valasztottak-a-vilag-legjobb-gyermekmodelljenek-a-festival-model-and.htmlA 9 éves Szekeres Rolandot választották a világ legjobb kifutó- és fotómodelljének Törökországban.Trend--Zimány Linda brutális dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20150505-zimany-linda-modell-brutalis-dekoltazst-villantott-es-koldokig-kivagott-ruhaban-pozolt.htmlA modell ezúttal magán is túltett, és köldökig kivágott ruhában pózolt. Az biztos, hogy a mi napunkat - legalábbis a férfi kollégáinkét - két kávé között már bearanyozta Linda.Trend--Miért nézett ki olyan tökéletesen a szülés után pár órával Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20150504-katalin-hercegne-tokeletes-megjelentesen-a-szules-utan-par-oraval-egy-komplett-csapat-dolgozott.htmlAmióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin?Trend--Szépségtrükkök a konyhából: 10 élelmiszer, amit megéri magadra kennihttp://www.life.hu/trend/20150430-szepsegtrukkok-a-konyhabol-10-elelmiszer-amit-megeri-magadra-kenni.htmlTudtad, hogy a konyhádban egy egész szépségszalon rejtőzik? Bátran bízd rá magad ezekre a természetes alapanyagokra, hiszen a leghíresebb márkák kozmetikumai is legtöbbször ezeket tartalmazzák. Mutatjuk is a 10 leghatékonyabbat!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.