Extravagáns fotót készített párja Cinthya Dictatorról

Fotó: Cintia Mercédesz Gombos, Vizi András -
hajkorona fotózás TV2 látvány Cinthya Dictator Éden Éjjel villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót készített párja Cinthyáról, aki szexin pózol és az egyik kommentelő szerint pont úgy fest, mint egy sajttortán a karamell öntet.

Cinthytől már megszoktuk, hogy extravagáns fotókat készít magáról, hiszen amellett hogy a TV2 Éden Éjjel műsorvezetője, fotózással is foglalkozik.

Fotó: Cintia Mercédesz Gombos, Vizi András

„A fotózáson póthajat viseltem, ami nagyon látványos, élveztem a hatalmas hajkoronát. A képeket a párom készítette rólam, a barátnőm, Annamaria Toth félévi vizsgájára, aki a rajtam látható cipellőt tervezte" – mesélte Cinthya.

Meglepő színek, amiket érdemes bevetned a sminkelésben http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkjei-meglepo-szinek-amiket-erdemes-bevetned-a-sminkelesben.htmlNéha úgy érzed, túlságosan ragaszkodsz a jól bevált színeidhez, pedig nagyon szívesen kipróbálnál valami egészen újat? Larion Oscar sminkmester szerint nem árt kísérletezni meglepő színekkel, mert sokszor a végeredmény lenyűgöző lesz - íme néhány szokatlan árnyalat, amiket próbálj ki még ma!TrendThinkstockÍgy takargatja zöld haját és leborotvált szemöldökét Jared Letohttp://www.life.hu/trend/20150512-jared-leto-zold-hajat-es-leborotvalt-szemoldoket-takargatja-romaban.htmlA színész hétfőn Rómában járt-kelt, de valószínűleg nem akart feltűnést kelteni zöld hajával és leborotvált szemöldökével, így inkább nagyon felöltözött.Trend--Divatőrült tolvajok jártak Demi Moore-nálhttp://www.life.hu/trend/20150512-demi-moore-raktarabol-tobb-millio-erteku-estelyi-ruhat-loptak-el.html200 ezer dollár értékű ruhát vittek el a színésznő egyik raktárából. A nyomok szerint ráadásul Demi egyik ismerőse lehetett e tettes.Trend--Túl szexi lány - Kate Hudson melltartó nélkül flangálthttp://www.life.hu/trend/20150511-kate-hudson-melltarto-nelkul.htmlKate Hudson csinos alakját és melloldalát csodálhatták meg a miniruhában, amiben ebédelni ment. Trend--Rosie Huntington egy szál törülközőben szexiskedik http://www.life.hu/trend/20150510-rosie-huntington-egy-szal-torulkozoben-szexiskedik.htmlRosie Huntington-Whiteley angol modell és színésznő, a Transformers 3 gyönyörű főszereplője nem sok mindent hagy meg a képzelet erejének - inkább megmutat mindent. TrendOrigoÍgy fest Kim Kardashian smink nélkül - ezt nem gondoltad volna!http://www.life.hu/trend/20150510-igy-fest-kim-kardashian-smink-nelkul-ezt-nem-gondoltad-volna.htmlAnnyi mindenkiről láthattunk már smink nélküki fotót - és most végre Kim Kardashian is beállhat a sorba. Köszönjük!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.