Behati Prinsloo Adam Levine Victorias Secret smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legjobb pasijának többször megválasztott Adam Levine felesége angyalszárnyakkal tökéletes megjelenésű, viszont többször láthattuk már, hogy smink nélkül átlagosabb, mint bármelyik lány a sarki közértben. Most újra megmutatta. 

Nem is telt el sok idő azóta, hogy Prinsloo kisasszony úgy döntött, jó feleségként részt vesz férjura egyik fellépésén. A gond csak az volt, hogy ezt csapzottan, kócosan, smink nélkül és igencsak alulöltözve tette meg...

A fél világ (azaz Mr. Levine női rajongói) bírálták is rendesen ezért a húzásáért, de úgy látszik, a modell csak megvonta a vállát az őt ért támadások után, újra smink nélkül, kissé igénytelenül, nem éppen tökéletes arcbőrrel mutatkozott. Ha sokáig nézzük a képet, úgy néz ki, mint egy iskoláslány. Persze, csak irigykedünk.

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.