Elkezdődött! Már megy a ciciharc a cannes-i filmfesztiválon

mell Zoe Kravitz Cannes 2015 dekoltázs Miranda Kerr ruha kivágás Cannes-i filmfesztivál Eva Longoria villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé langyosra sikerült az első pár nap a 68. cannes-i filmfesztiválon, ám szerencsére megérkezett Eva Longoria, Miranda Kerr és Zoe Kravitz, hogy gondoskodjon a forró hangulatról.

Eva Longoriát, aki a L'Oréal szépségnagyköveteként érkezett a cannes-i filmfesztiválra, nem lehetett figyelmen kívül hagyni köldökéig kivágott űrruhájában.

Forrás: Northfoto

Irtó cikis dolog lógott ki Eva Longoriából

A Született feleségek egykori sztárjának 2 évvel ezelőtt történt esete megvan még? Segítségképpen csak annyi, hoigy pontosan ugyanitt, a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén történt az eset - nézd csak meg ITT.

Miranda Kerrt sem kellett félteni: a tökéletes testű egykori Victoria's Secret modell az esti partin jelent meg egy elől-hátul-alul felhasított ruhában. Bár akadt néhány vészhelyzet, végül megúszta villantás nélkül. (Igaz, nincs már olyan, amit nem láttunk meztelenül rajta - nézd csak meg ITT.)

Forrás: Northfoto

Zoe Kravitznak sikerült talán a legízlésesebben a dolog: hófehér Valentinójában úgy festett, akár egy angyal, az itt-ott kivágott haute couture darab mégis látni engedett egy-két szép dolgot Lenny Kravitz lányának testéből.

Zoe Kravitz az amerikai producer, Doug Mitchell mellett Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Kinek a dekoltázsa sikerült a legjobban?

Ki volt a legszebb Cannes nyitónapján?

Julianne Moore igazi végzet asszonya volt, Lupita Nyong'o megvédte stílusikon címét és előkerült a francia Beyoncé is - kattints ide a cannes-i filmfesztivál nyitónapjának legemlékezetesebb ruhakölteményeiért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.