Kim Kardashian: „Bruce Jenner gyönyörű és természetes szépség, akárcsak én”

Bruce Jenner kim kardashian smink gyönyörű szépség természetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő legújabb interjújában elárulta, hogy már látta női ruhában és teljes sminkben a mostohaapját, aki teljesen lenyűgözte őt.

„Csodálatos volt” – emlékezett vissza Kim Kardashian arra a pillanatra, amikor női ruhában és sminkben látta mostohaapját. Bruce Jennert, aki nagyon jól halad a nővé válás útján, Kim a kezdetektől minden ellenérzés nélkül támogatta.

Bruce Jenner az ABC News exkluzív interjúján Forrás: YouTube

„Szépen fel volt öltözve, gyönyörű volt a sminkje és a haja, és csodálatosan festett. Érezni lehetett, hogy akkor igazán jól érezte magát a bőrében” – mondta a pucéran pózoló 34 éves híresség a US magazinnak.

Kim azt is elárulta, hogy tudja mostohaapja új, női nevét, de nem árulhatja el. Reméljük, hamarosan kiderül, ugyanis a pletyka szerint a magyar sportolónő, Keleti Ágnes neve is szóba került, akinek nagy tisztelője az egykori olimpiai bajnok Bruce.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.