Ki hitte volna? Victoria Beckham porszívózni is tud

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham -
divatbemutató kifutó porszívó Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divattervezőnő ezekben a napokban a szingapúri divathéten van, ahol saját márkája is kifutóra került. Victoria Beckham a bemutató előtt maga porszívózta fel a kifutó környékét.

Az egykori Posh Spice a szingapúri divathéten mutatta be legújabb kollekcióját. Legutóbb hajlékonyságáról posztolt fotót, ezúttal pedig azt mutatta meg, hogyan végzi el a divatbemutató előtti utolsó simításokat. A kép mellé ezt írta: „Ki mondta, hogy túl sikkes vagyok a takarításhoz?”

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham

Íme Victoria Beckham a bemutató végén:

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham

Megható levelet írt gyermekeinek Victoria Beckham

Négy gyerek büszke anyukájaként a brit sztárnak is volt mondanivalója csemetéi számára. Íme, a celebmami nyílt levele három fiához és egy szem kislányához.

Palvin Barbara dominaként porszívózikhttp://www.life.hu/trend/20150502-palvin-barbara-a-l-oreal-legujabb-reklamjaban-szuk-borruhaban-porszivozik.htmlEz aztán a dominaszerkó! Kimondhatatlanul szexi bőrruhában porszívózik a L'Oreal legújabb reklámjában a világhírű magyar modell, Palvin Barbara.TrendOrigoRihanna félelmetesre sminkelte magáthttp://www.life.hu/trend/20150428-rihanna-enekesno-felelmetes-sminket-villantott.htmlAkár a tengeri boszorkány, úgy fest Rihanna a legújabb, róla készült képen. Vajon mi lelte az énekesnőt? Trend--Hoppá! Világsztárral bulizott Dukai Reginahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-dukai-regina-modell-svajcban-mike-tyson-amerikai-okolvivoval-bulizott.htmlSvájcban vakációzik Dukai Regina, aki a jól megérdemelt pihenés mellett még egy életre szóló élménnyel is gazdagodott.TV + Bulvár--Ismét szintet léptek a férfiak: Még nőiesebbek lettekhttp://www.life.hu/drlife/20150513-botox-es-ultrahangos-kezelses-ismet-szintet-leptek-a-ferfiak-meg-noiesebbek-lettek.htmlNapjainkban az erősebb nem számára is egyre fontosabb az ápolt és fiatalos megjelenés, emiatt egyre több férfi használ kimondottan urak számára kifejlesztett kozmetikumokat, arctisztító és napfényvédő krémeket. Egyre gyakrabban előfordul továbbá, hogy a férfiak is bevállalják a legmodernebb arcfiatalító kezeléseket, köztük a mikrofókuszált ultrahangos kezelést, a vékonyszálas kontúrterápiát, vagy épp a botoxot.Dr. LifeThinkstockSteve Jobs életre kelhttp://www.life.hu/trend/20150518-megerkezett-a-steve-jobs-film-elso-trailere.htmlMegjelent a Steve Jobs-film első trailere, amelyben Michael Fassbender kelti életre az Apple céget megalapító géniuszt.Trend--Harry herceg örül, hogy nincs barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20150518-harry-herceg-nem-keres-baratnot-es-orul-annak-hogy-egyedul-van.htmlVilmos herceg öccse köszöni, de jól érzi magát egyedül, és nem keres barátnőt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.