Hűha! Cindy Crawford dominaszerkóban feszít

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford -
Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperdögös topmodell igazán vadító szerkóban bizonyította ismét: 49 évesen is elképesztően néz ki.

Cindy Crawford, aki smink nélkül is gyönyörű, egyszerűen elképesztően fest jelmezében! Tökéletes alakját engedte kirajzolni az a hihetetlenül szexi bőrruha, amelybe egy videoklip kedvéért bújt.

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford

Taylor Swift legújabb, Bad Blood című számához ugyanis olyan kisfilmet forgattak, amelyben az énekesnő szinte összes híres barátnője szerepel, így többek közt Cindy Crawford, Jessica Alba, Ellie Goulding és a Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo is.

Palvin Barbara dominaként porszívózik http://www.life.hu/trend/20150502-palvin-barbara-a-l-oreal-legujabb-reklamjaban-szuk-borruhaban-porszivozik.html Ez aztán a dominaszerkó! Kimondhatatlanul szexi bőrruhában porszívózik a L'Oreal legújabb reklámjában a világhírű magyar modell, Palvin Barbara. Trend Origo Rihanna félelmetesre sminkelte magát http://www.life.hu/trend/20150428-rihanna-enekesno-felelmetes-sminket-villantott.html Akár a tengeri boszorkány, úgy fest Rihanna a legújabb, róla készült képen. Vajon mi lelte az énekesnőt? Trend -- Így még sosem láthattad Tóth Gabit! Ismét a hajával kísérletezett az énekesnő http://www.life.hu/trend/20150403-toth-gabi-ismet-a-hajaval-kiserletezett.html Tovább kísérletezik hajával Tóth Gabi, aki a húsvéti ünnepeknek ellenállhatatlanul szexi, göndör frizurával vág neki. Trend -- Félmeztelenül pózolt Palvin Barbi és modell barátnője http://www.life.hu/intim/20150519-palvin-barbi-es-modell-baratnoje-felmeztelenul-pozolt.html A Victoria’s Secret gyönyörű magyar modellje félmeztelen szelfit nyomott modell barátnőjével. Intim -- Így még nem láttad Hódi Pamelát – teljesen becsavarodott http://www.life.hu/trend/20150519-hodi-pamelanak-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetojenek-gondor-lett-a-haja.html Szexi, göndör fürtöket villantott Pamela, akinek nagyon jó áll az új frizura. Trend -- Ezért szállt ki a sorozatból? Halálos beteg a jóképű színész http://www.life.hu/drlife/20150519-patrick-dempsey-a-grace-klinika-dr-derek-sheperdje-sulyos-beteg.html Otthagyja a Grace Klinikát Patrick Dempsey. Úgy tudni, súlyos betegség áll a visszavonulás hátterében. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.