Eva Longoria nagyon pici a modellek között

Forrás: Instagram/ Eva Longoria -
modell kicsi Cannes rúzs együttműködés Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő, aki éppen Cannes-ban múlatja az időt a gyönyörű modell, Karlie Kloss társaságában, nagyon vicces fotót posztolt.

Eva Longoria modellekkel bulizik Cannes-ban: a L’oreallal való 10 éves együttműködését ünneplik közösen. Természetesen egy csomó közös fotót is posztolnak, például egy rúzsos tortásat.

Forrás: Instagram/ Eva Longoria

A legviccesebb fotón Karlie Kloss égigérő lábaival fotózkodik a színésznő, aki irigykedő sorokat írt a kép mellé: „Miért Karlie Kloss született ezekkel a lábakkal, és nem én?”

Forrás: Instagram/ Eva Longoria

Modell barátnőjével ma reggel is posztoltak egy képet, ami nem olyan vicces, mert ülnek. De legalább Eva Longoriáról is látunk egy smink nélküli fotót.

Forrás: Instagram/ Eva Longoria

Hoppá! Eva Longoria elfelejtett bugyit húzni

A Született feleségek egykori sztárja tökéletes sminkben, csillogó, elengáns ruhában jelent meg Cannes-ban. Csupán egy valamit hiányoltunk róla: a bugyiját.

Lélegzetelállító! 77 évesen is divatikon Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20150520-jane-fonda-77-evesen-pozolt-egy-divatmagazinnak.htmlA díva egy divatmagazinnak pózolt 77 évesen, amivel bebizonyította, hogy még most is ugyanolyan sugárzó szépség, mint fiatalabb korában.Trend--A szürke ötven árnyalata inspirálta a plus size modell fehérneműithttp://www.life.hu/trend/20150520-ashley-graham-plus-size-modell-uj-fehernemukollekciojat-a-szurke-otven-arnyalata-inspiralta.htmlA XL-es méretű Ashley Graham tervezte, és ő is mutatta be A szürke ötven árnyalata alapján megálmodot szuperdögös fehérneműket.Trend--Jared Leto már nem takargatja zöld hajáthttp://www.life.hu/trend/20150520-jared-leto-szinesz-aki-joker-szerepere-keszul-zold-hajjal-lepett-ki-az-utcara.htmlA színész és énekes, aki manapság Joker szerepére készül, már az utcán sem takargatja rikító zöld haját.Trend--Az egykori tinisztár erőteljesen dekoltált ruhában mutatta meg bájaithttp://www.life.hu/trend/20150520-vanessa-hudgens-szineszno-dekoltalt-overalban-vette-at-a-broadway-dijat.htmlVanessa Hudgens, a Disney csatorna egykori üdvöskéje mára felnőtt nő lett és gyönyörű ruhában vette át kedden a Broadway díját.Trend--Mihalik Enikő dominaszerkóban főzhttp://www.life.hu/trend/20150519-mihalik-eniko-modell-dominaszerkoban-foz.htmlA világhírű magyar modell megmutatta, hogy a konyhában is nagyon dögös.Trend--Ilyen a spicces Victoria Beckham http://www.life.hu/trend/20150519-victoria-beckham-spiccesen-fotozkodott-a-szingapuri-divatheten.htmlAz egykori Spice Girl a szingapúri divathéten múlatja az időt, ahol vasárnap este mutatták be legújabb kollekcióját – a bemutató után pedig nagy bulit csaptak.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.