Eva Mendes szelfivel gyűjt pénzt egy rákos kisfiúnak

adomány Ryan Gosling Eva Mendes szelfi pénzgyűjtés rák segítség gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő most szelfizett életében először, és ezt is nemes ügyért tette. A híresség, akinek nemrég született meg a kislánya, egy másfél éves rákos fiúnak gyűjt pénzt.

Eva Mendez és Ryan Gosling kislánya, Esmeralda szeptemberben született meg. A 41 éves anyuka most egy másik kisgyerek sorsát is a szívén viseli.

A fekete-fehér Instagram-fotón a „Remény és imák Andrew Wilsonnak” felirat áll. Andrew 17 hónapos kisfiú, aki a neuroblastoma nevű betegségben szenved, ami egy rosszindulatú daganat, és főleg gyerekeket támad meg.

Forrás: Instagram/ Eva Mendez

Az énekesnő pénzgyűjtéssel segíti a családot, hogy fedezni tudják az orvosi költségeket. „Köszönöm mindenkinek, hogy támogatjátok Adrew Wilsont és a családját. Kérlek titeket: adakozzatok! Minden apró segítség számít!” – írta a fotója mellé a híresség.

Ő a másfél éves kisfiú, aki nagyon súlyos betegséggel küzd. Reméljük, meggyógyul!

Forrás: Instagram/ Eva Mendes

Meghalt a férfi, aki müzlivel kínálta Ryan Goslingot

Ryan McHenry, aki Ryan Goslingról készített müzlievős mémeket, 27 éves korában hunyt el rákban. Nézd meg a fiatal, jó humorú fiú vicces videóit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.