Kell egy szandál, ami nagyon dögös! Kényelmes és szuperszexi darabok 2015 nyarára

fashion week szandál magassarkú magassarkú cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk a kényelmes loafereket, espadrilleseket, a gyógypapucsot és a kicsit extra, lapos talpú szandálokat, mégsem telhet el nyár anélkül, hogy ne indulnánk útnak egy olyan darabban, amiben tényleg NŐNEK érezzük magunkat. Tűsarkú? Kényelmes? Őrülten dögös? Mutatjuk, miből is érdemes válogatni!

Egy pánt, és más semmi

Na jó, olykor lehet több is, mint egy, de alapvetően ez az a szandál, ami épp a letisztultsága miatt hódít. Roppant elegáns, nőies, és nincs olyan alkalom, amikor ne állná meg a helyét: farmerral is viselheted, de ha esküvőre vagy elegánsabb helyre vagy hivatalos, oda is tökéletes lesz.

1. ZARA 14.994 Forint, 2. Bagatt, 3. Humanic Boss, 4. CCC Rolo skiny 46 Font, 5. Cuplé 119 Euro, 6. Asos Haphazard 52.05 Euro, 7. Mango 9.995 Forint, 8, Buffalo 119 Euro, 9. Bershka 8.995 Forint

Erre figyelj!

Ha nincs kifejezetten vékony bokád, akkor lehetőleg nude színű és egészen vékony pántos, finom darabot válassz, ezek ugyanis optikailag nyújtják a lábat.

Minél több pánt, annál jobb!

Ha te inkább a Kendall Jenner-féle gladiátorszandálokra és a feltűnő darabokra voksolsz, akkor élvezni fogod ezt a nyarat. Hihetetlen, de ezek a szandálok is tudnak nagyon kényelmesek lenni! A sok pánt és a különleges megoldások már önmagukban elég figyelemfelkeltőek, így egy ilyen feltűnő darab mellé már ne válassz túlságosan extra kiegészítőket.

1. Guess by Marciano 275 Euro, 2. CCC Jenny Fairy 7.995 Forint, 3. Geox 134 Euro, 4. Buffalo 99 Euro, 5. Baldini 470 Euro, 6. Zara 22.995 Forint, 7. Mango 27.995 Forint, 8. Bershka 14.995 Forint

Erre figyelj!

A sokpántos darabok leginkább szép lábakon és karcsú bokákon mutatnak, így ha erősebb a combod és a vádlid, ez a stílus nem kifejezetten előnyös neked. Ha mégis ilyenre vágysz, törekedj arra, hogy a pántok egészen vékonyak, és lehetőleg bézs vagy nude színűek legyenek.

Biztos alapokon

Ha te inkább egy olyan szandálra vágysz, ami jól bírja a strapát, a sok mászkálást, ugyanakkor csinos, és megállja a helyét ruhákkal is, akkor válassz az előzőeknél jóval vaskosabb, oszlopsarkú darabot.

1. Massimo Dutti 89,95 Euro, 2. Mango 9.995 Forint, 3. Humanic, 4. Zara 17.995 Forint, 5. H&M 14.995 Forint, 6. Guess by Marciano 275 Euro, 7. F&F 7.500 Forint, 8. Stradivarius 9.995 Forint

Erre figyelj!

Ha nagyon vékony vagy túlságosan vastag a bokád és a combod, kerüld a kissé ormótlan darabokat. Ne a pataszerű modellek között keresgélj, egy finomabb, nőiesebb verzió jobban passzol az alakodhoz!

A hónap színe: a farmerkékhttp://www.life.hu/trend/20150507-divat-es-trend-a-honap-szine-a-farmerkek.htmlHa nem tudod elképzelni a ruhatáradat farmer nélkül, akkor egészen biztosan szívesen viselsz farmerkéket is. Mi imádjuk ezt a színt, mert nagyon sokoldalú, és sok más színnel kombinálható. Mutatjuk is, hogyan!TrendThinkstockMegállás nélkül esik, de kit érdekel? Öltözz stílusosan rossz időben is!http://www.life.hu/trend/20150522-divat-es-stilus-oltozz-stilusosan-rossz-idoben-is.htmlMegállás nélkül esik, ám ez ne vegye el a kedved attól, hogy stílusosan indulj útnak. Sajnos a szandált és a fehér ruhákat jobb, ha hanyagolod, de ezek nélkül is lehetsz szuperstílusos. Itt vannak a mozizás, a barátokkal ücsörgés napjai, játszóruha helyett azonban inkább a tökéletes "esőszettben" indulj útnak!TrendThinkstockAz estélyiken túl is van élet - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150522-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-north-west.htmlTöbb mint egy hete Cannes-ban bulizik mindenki, aki számít, és bár mi is elaléltunk 1-1 szett láttán, azért a fesztiválon és az estélyi ruhákon kívül is láttunk csinos világsztárokat, és persze nagy mellélövéseket, nem csak a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendNorthfoto5 sminkbaki, amit SOHA ne kövess el!http://www.life.hu/trend/20150521-5-durva-sminkbaki-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlNincs is annál rosszabb, amikor egy szépen összerakott szettet és frizurát egy apró sminkbaki teljesen tönkretesz. Hogy ez sose fordulhasson elő, fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockKáprázatos, őrülten dögös estélyik - Ki volt az amfAR-gála legfényesebb csillaga?http://www.life.hu/trend/20150521-amfar-gala-cannes-2015-ott-volt-gigi-hadid-mihalik-eniko-karlie-kloss.htmlEgy hete kezdődött a cannes-i filmfesztivál, és ahogy az lenni szokott, a filmek mellett a ruhák is főszerepet kaptak. A csütörtök esti amfAR-gálán a filmcsillagok, világhírű modellek különösen kitettek magukért - mutatjuk is, miben pózoltak azon a bizonyos vörös szőnyegen. Trend--Amit nem tudunk megunni: kókuszolajjal a tökéletes szépségérthttp://www.life.hu/trend/20150502-kokuszolaj-szepsegapolasban-hajapolasban-sminklemosasban.htmlA kókuszolaj már régóta nagy népszerűségnek örvend a hollywoodi sztárok körében, és leginkább a szűz, vagyis mindenféle vegyi anyagtól mentes friss kókuszdióból készült formája kelendő. Gwyneth Paltrow és Sadie Frost a száját öblíti vele, a szupermodell Gisele Bündchen bőrápolásra használja, Angelina Jolie reggelire eszi, Blake Lively pedig a haja végét dörzsöli be ezzel a finomsággal. Most megmutatjuk, mi mindenre érdemes még használnod! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.