Cinthya Dictator smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator megmutatta legmeztelenebb arcát. Smink nélküli szelfit posztolt. 

Rajongói nagy örömére megmutatta a nemrégiben titkát kifecsegő Cinthya Dictator, hogy is néz ki, amikor egyetlen ecsetvonásnyi smink sincs rajta.

Sokan ámuldoztak a Facebookra feltöltött fotója alatt kommentben, néhányan kizárólag a piercingjeit kritizálták, sokan arra kérik az Éden Éjjel csinos műsorvezetőjét, aki magával beszélget spiccesen, hogy soha többet ne sminkeljen, mert így még gyönyörűbb, mint kifestve.

Forrás: Facebook/ Cynthia Dictator
5 varázslatosan szép smink a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150523-larion-oscar-sminkmester-szerint-ez-volt-az-5-legszebb-smink-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA francia Riviérán idén a legnagyobb csillagok vonultak fel a legkiválóbb tervezők ruhakölteményeiben, a sminkek tekintetében pedig a kifinomult eleganciát és a szezon legforróbb nyári sminktrendjeit vetítették elénk a világsztárok. Larion Oscar sminkmester elárulja, ki volt az az 5 szépség, akik tényleg varázsoltak a sminkjükkel. Tanulj tőlük!Trend--Debreczeni Zita szexi fürdőruhás képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20150523-debrecezi-zita-modell-szexi-furdoruhas-kepet-posztolt.htmlZita Instagram oldalán kápráztatta el követőit dögös fürdőruhás fotójával.Trend--Agyondicsérték közösségi oldalán Liptai Claudia nyári szettjéthttp://www.life.hu/trend/20150523-liptai-claudia-kek-es-sarga-szinu-nyari-ruhaban-fotozkodott-ami-rajongoinak-is-nagyon-tetszett.htmlA műsorvezető legújabb fotójáért teljesen odavannak a rajongói – nem is csoda, hiszen Claudia gyönyörű nyári szettbe öltözött.Trend--Hasig kivágott ruhák, csupasz combok - az Eurovíziós Dalfesztivál legkacérabb fellépőihttp://www.life.hu/trend/20150524-ki-miben-lepett-szinpadra-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlEzúttal sem a villantásra voksoló énekesnők győzedelmeskedtek az Eurovíziós Dalfesztiválon, de azért érdemes meglesni, mivel rukkoltak elő azok a versenyzők, akik szívesen megmutatják tökéletes testüket tévénézők millióinak. És bár ő nem villantott, de a tavalyi győztes, Conchita Wurst kreációit is érdemes meglesni, az énekes ugyanis többször is átöltözött szombat este!Trend--Így fest Tóth Vera smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150523-igy-fest-toth-vera-enekesno-smink-nelkul.htmlSokan mutatták már meg hazai hírességeink közül smink nélküli magukat, ehhez csatlakozott most Tóth Vera is. TrendOrigoIlyen jól áll a szexi modellnek a cannes-i luxushttp://www.life.hu/trend/20150523-doutzen-kroes-modell-megmutatta-hogyan-kell-a-cannesi-luxusban-pozolni.htmlHol máshol lehetne igazán jó luxusfotót csinálni, mint Cannes-ban, ahol évről évre összegyűlnek a legnagyobb sztárok, ahol szikrázó a napsütés és a kikötő tele van yachtokkal?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.