Szexi bikinis képeken pózolt a popcornfüggő Jessica Alba

Forrás: AFP -
popcorn titok bikini Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy amerikai magazinban mutatta meg hibátlan alakját, ráadásul néhány titkáról is mesélt a lapnak adott interjúban.

Jessica Alba, aki nemrég rövid hajat vágatott magának, gyönyörű bikinis fotósorozaton pózol az amerikai Shape magazinban. A színésznő, aki sokféle edzéssel tartja karban testét, furcsa titkába is beavatta az interjút készítő újságírót.

Forrás: AFP

„Popcornfüggő vagyok. Egész nap tudnám enni. Az az igazság, hogy nagyon sokat segít a koncentrálásban. Ha a feladataim közben popcornt ropogtatok, nem vándorol el a figyelmem másfelé”

A bikinis fotókat itt nézheted meg!

Álomnyaraláson pihen Jessica Alba és családja

Az ultradögös Jessica Alba szuper fotókat posztolt egy paradicsomi helyről. Nézd meg a fotókat itt!

Amanda Seyfriedet is lemeztelenítette a híres fotóshttp://www.life.hu/trend/20150526-amanda-seyfried-szinesznot-fotozta-mario-testino-egy-szal-torolkozoben.htmlA világhírű divatfotós, Mario Testino ezúttal Amanda Seyfried színésznőt fotózta Towel Series (törölköző sorozat) elnevezésű projektjében.Trend--Agyondicsérték közösségi oldalán Liptai Claudia nyári szettjéthttp://www.life.hu/trend/20150523-liptai-claudia-kek-es-sarga-szinu-nyari-ruhaban-fotozkodott-ami-rajongoinak-is-nagyon-tetszett.htmlA műsorvezető legújabb fotójáért teljesen odavannak a rajongói – nem is csoda, hiszen Claudia gyönyörű nyári szettbe öltözött.Trend--Debreczeni Zita szexi fürdőruhás képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20150523-debrecezi-zita-modell-szexi-furdoruhas-kepet-posztolt.htmlZita Instagram oldalán kápráztatta el követőit dögös fürdőruhás fotójával.Trend--Nee! Női fehérneműket terveztek férfiaknak!http://www.life.hu/trend/20150522-noi-fehernemuket-terveztek-ferfiaknak.htmlSokan úgy gondolják, nem csak a nők kiváltsága a szexi fehérnemű. Egy ausztrál márka ezért megalkotta a férfiaknak szóló női fehérneműket. Igen, melltartót is.Trend--Micsoda fotó! Dukai Regina indiánlánnyá változott!http://www.life.hu/trend/20150523-dukai-regina-modell-indianos-fejdiszben-fotozkodott.htmlDukai Regina hatalmas indián fejdíszben fotózkodott – a modellnek ráadásul még ez is szuper jól állt.Trend--Ilyen jól áll a szexi modellnek a cannes-i luxushttp://www.life.hu/trend/20150523-doutzen-kroes-modell-megmutatta-hogyan-kell-a-cannesi-luxusban-pozolni.htmlHol máshol lehetne igazán jó luxusfotót csinálni, mint Cannes-ban, ahol évről évre összegyűlnek a legnagyobb sztárok, ahol szikrázó a napsütés és a kikötő tele van yachtokkal?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.