Hűha! Jennifer Lopez rövidre vágatta a haját!

fotó rövid haj változás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon meglepődtünk JLo legújabb Instagramra posztolt fotóján, az énekesnő ugyanis megvált hosszú tincseitől.

A mindig szexi Jennifer Lopeznek, úgy látszik, egy kis változásra volt szüksége, így rövid hajat vágatott magának. JLo a vállig érő frizurára szavazott. Alig várjuk, hogy újabb fotót posztoljon, amin még jobban látszik az új haja.

Forrás: Instagram/ Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a való életben is dögös

A 45 éves énekesnő négy évvel ezelőtt szerepelt az ismert kozmetikai márka egyik kampányában. Az akkor készült fotók nyers változatai most kerültek elő. Az énekesnő gyönyörű a képeken, igazi természetes szépség. Nézd meg a fotókat itt!

Azta! Hódi Pamela egyre dögösebbhttp://www.life.hu/trend/20150528-hodi-pamela-nagyon-szexi.htmlHódi Pamela hosszú lábakat és igencsak dögös dekoltázst mutatott a Facebookon.Trend--Ez igen! Gyönyörű kismama Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20150527-tatar-csilla-a-fonogram-galan-mutatta-meg-milyen-gyonyoru-kismama.htmlTatár Csilla tegnap a Fonogram-gála háziasszonya volt. A műsorvezető nagyon csinosan mutatott fehér, rövid ruhájában.Trend--Szexi bikinis képeken pózolt a popcornfüggő Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20150527-jessica-alba-bikiniben-pozolt-a-shape-magazinban-es-popcornfuggosegerol-is-beszelt.htmlA színésznő egy amerikai magazinban mutatta meg hibátlan alakját, ráadásul néhány titkáról is mesélt a lapnak adott interjúban.Trend--Hoppá! Kim Kardashian kétéves lányának saját sminkgyűjteménye vanhttp://www.life.hu/trend/20150527-kim-kardashian-lanyanak-north-westnek-sajat-sminkeszkozei-vannak.htmlKim Kardashian divatdiktátor kislánya, úgy látszik, nemcsak a cipők szerelemese, hanem a sminkeké is – legalábbis anyukája ezt nyilatkozta róla.Trend--Izzott a levegő a Miss Universe lányai körülhttp://www.life.hu/trend/20150526-a-miss-universe-hungary-dontoseirol-gyonyoru-fotosorozat-keszult.htmlKemény napok állnak a Miss Universe Hungary versenyzői mögött: egy tucat ember és egy igazán profi stáb forgott körülöttük, hogy a legjobb formájukat hozhassák a róluk készült fotósorozaton.TrendOrigo"Most kezdek visszatalálni önmagamhoz" - Palvin Barbara Cannes-ról, sztárbarátokról és szerelemről mesélthttp://www.life.hu/trend/20150527-palvin-barbara-modell-interjut-adott-a-life-hu-nak-cannes-rol-kapcsolatokrol-munkarol.htmlAlig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.