Semelyik testrészét nem szőrteleníti a 19 éves lány - Mindene bundás

szőrtelenítés szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egyetemista lány először csupán esszét írt arról, milyen mindenhol szőrösnek lenni, majd képeket is megosztott magáról. Elárulta, annak ellenére, hogy 11 éves kora óta nem szőrtelenített, nagy az önbizalma, és jól érzi magát.  

A 19 éves Yasmin Gasimova lába, hónalja, álla és hasa is elképesztően szőrös. A szakállát is csak kizárólag akkor szedi le, ha kínos helyzetbe hozhatják, egyébként teljesen büszke dús szőrzetére - írja a Daily Mail.

Yasmin informatikát és filozófiát tanul, elsőéves hallgatója a Liverpool Egyetemnek. Az elmúlt nyolc évét szőrtelenítés nélkül élte, és elmondása szerint teljesen jól érzi magát így. Még az iskolai újságba is leírta, szőrösnek lenni nem rossz dolog, nem érzi cikinek, hogy nem borotválkozik.

Forrás: Thinkstock

"Ha nyaralni megyek, trimmelem az intim szőrömet, de normál napjaimon a hónaljam és a lábaim is igazán bundásak" - mondja Yasmin, akit 10 évesen gyakran piszkáltak szája fölötti bajszáért. Észrevehetően szőrös hasát is megpróbálta leborotválni.

"Sosem éreztem magam rosszul a szőröm miatt, de most kifejezetten szeretem" - tette hozzá a lány, aki örül, hogy nem viszket a lába borotválás után. "Úgyis visszanőne a szőr egy hét után" - állítja. Szemöldökét azonban rendben tartja, rendszeresen szedi.

'

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.