Hoppá! Így nézett ki Voksán Virág a szépészeti beavatkozások előtt

Fotó: Jerry Smith (Facebook/ Virag Voksan - Dj Flower) -
Voksán Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sötétbarna haj, dús ajkak és keblek. Voksán Virágról ez jut az eszébe mindenkinek. De vajon hogyan festett korábban a híresség? 

A dögös DJ.-modellről a Bors talált korábbi, 10 évvel ezelőtti fotókat, amelyeken tényleg szinte rá sem ismerni a lányra, aki akkor éppen egy férfimagazin címlapján pózolt. Nos, hogy kinek tetszik jobban a régi és kinek az új Virág, az ízlés dolga, de annyi biztos, hogy feszes popsija és keblei ma is elvarázsolják a férfiakat.

Fotó: Jerry Smith (Facebook/ Virag Voksan - Dj Flower)

A szexi lemezlovas, Voksán Virág szerint egyébként nincs gond a plasztikáztatással, de csak ha nem viszik túlzásba. Elárulta, ha lánya örökölné az ő kis mellbőségét, megengedné neki, hogy plasztikáztasson.

Szeplős vagyok, hogyan sminkeljek?http://www.life.hu/trend/20150527-sminktipp-szeplos-lanyoknak-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlBorzasztóan szexi tud lenni egy bájos, szeplős arc, a sminkelésnél azonban a szeplős hölgyeknek nem árt néhány trükköt elsajátítaniuk. Larion Oscar sminkmester tippjei következnek. TrendThinkstockSokkoló fogyás, isteni frizurák - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150529-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-rachel-mcadams-amal-clooney.htmlAz utóbbi hetekben a sztárok Cannes-ban mutatták meg szebbnél szebb ruhakölteményeiket, így nem csoda, ha május utolsó hetében kissé hanyagolták a vörös szőnyeget. De mutatunk néhány lelkes filmcsillagot és hírességet, akik azért még most is odatették magukat. TrendAFPIlyen elbűvölő fotót rég láttunk Mihalik Enikőrőlhttp://www.life.hu/trend/20150529-mihalik-eniko-modell-cuki-kutyaval-pozolt.htmlEgyik kedvenc magyar modellünk, Mihalik Enikő cuki kutyás képet posztolt Koppenhágából.Trend--Kim Kardashian kislánya megint nagyon divatoshttp://www.life.hu/trend/20150529-north-west-kim-kardashian-lany-feherre-cserelte-a-fekete-tutut.htmlA divatőrült Kim Kardashian lányát is szívesen öltözteti. A celebnő ezúttal fehér tütüt és egy tengerészzakót adott a kis Northra.Trend--Sarka Kata meglepően néz ki!http://www.life.hu/trend/20150529-sarka-kata-modell-a-life-sztarszerzoje-uj-arcat-mutatta-meg-kislanyos-bajjal-pozolt.htmlJókislányos, összefogott haj, bájos tekintet – Sarka Kata úgy néz ki, mintha egy színdarab próbáján, az öltözőben készülődne.Trend--David Beckham fáradtan is szexihttp://www.life.hu/trend/20150529-david-beckham-akkor-is-szexi-amikor-alszik.htmlAz exfocista mindent dokumentál nemrég elindított Instagram oldalán. Legújabb fotójából az is kiderült: akkor is szexi, amikor alszik.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.