Így akarunk kinézni 57 évesen - Sharon Stone állati dögös

Forrás: AFP/Jason Kempin -
színésznő Sharon Stone ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akarjuk elvinni, hogy Sharon Stone már a hatodik X-hez közeledik.

Tátva maradt a szánk az 57 éves színésznőtől. Hibátlan alakjára egy passzentos estélyit húzott az Elemi ösztön sztárja. Sharon nagyon csinosan festett a kaliforniai 14. Chrysalis Butterfly Ball rendezvényen, látszik, hogy rendszeresen edz.

Egyszerűen káprázatos!

Forrás: AFP/Jason Kempin

Csobot Adél káprázatosan széphttp://www.life.hu/trend/20150607-csobot-adel-kaprazatosan-szep.htmlCsobot Adéltól megszokhattuk, hogy folyton mosolyog, és jól is teszi, hiszen éppen ettől annyira elbűvölő.Trend--Hoppá! Hódi Pamela majdnem többet mutatott, mint szeretett volnahttp://www.life.hu/trend/20150604-hodi-pamela-majdnem-villantott.htmlHódi Pamela egy egész rózsamezőt vonultatott fel csinos ruháján, és még a kezébe is került pár szép szál virág. De egy villantás is majdnem becsúszott.Trend--5 ok, amiért szeretjük a nagyibugyithttp://www.life.hu/trend/20150529-7-ok-amiert-szeretjuk-a-nagyibugyit.htmlA tangák és franciák térhódítása óta egyre inkább eltűnnek a nagyibugyik a sűllyesztőben. Mi azonban kedvesen emlékezünk rájuk, és eláruljuk, miért jó néha a nagyibugyi. TrendOrigoAzta! Hódi Pamela egyre dögösebbhttp://www.life.hu/trend/20150528-hodi-pamela-nagyon-szexi.htmlHódi Pamela hosszú lábakat és igencsak dögös dekoltázst mutatott a Facebookon.Trend--Egy gramm smink sincs Cinthya Dictatoronhttp://www.life.hu/trend/20150525-cinthya-dictator-smink-nelkul-fotozza-magat.htmlCinthya Dictator megmutatta legmeztelenebb arcát. Smink nélküli szelfit posztolt. TrendOrigoCiciszélek, hosszú lábak - Ezt mutatták a celebnők a Billboard Music Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20150518-billboard-music-awardson-divatoznak-a-hiressegek.htmlAhogy ez a díjátadókon lenni szokott, a hírességek a Billboard Music Awardson is kitettek magukért. Azaz inkább kitették a magukét. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.