A valaha látott legfurcsább tetoválást varratta magára Kendall Jenner

matrica Kendall Jenner pötty kim kardashian New York Hailey Baldwin tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal celeb és barátnője, Hailey Baldwin tegnap New Yorkban bandáztak. A csajos este végeredménye egy nagyon furcsa tetoválás lett.

Kendall Jenner és a barátnője, akin szívesen hempereg bikiniben, csajos estét tartottak New Yorkban. A lányok egy tetoválószalonban kötöttek ki, ahol mindketten varrattak magukra valamit.

Hailey Baldwinnak nem ez az első tetoválása, az ifjú Kardashian lány azonban most vesztette el szüzességét. A modellkedő Kendall egyébként korábban nyilatkozott is a tetoválásokról: „Nagyon furcsa számomra, hogy az örökké ott legyen. Kim ráadásul mindig azt mondta, hogy egy Bentley-re nem rakunk matricát.”

Kendall Jenner és a tetoválóművész Forrás: Instagram/ Jonboytattoo

A szívesen meztelenkedő Kim Kardashian szavait észben tartva a fiatal lány csupán egy apró pöttyöt tetováltatott magára. Ezt:

Kendall Jenner tetoválása, ami az egyik haverjának is megtetszett Forrás: Instagram/ Jonboytattoo

Hailey pedig egy aprócska g betűt varratott a füle mögé, aminek fontos jelentése van. A híres Los Angeles-i lelkipásztor házaspár, Julia és Chad Veach Giorgia nevű kislányát ritka agyi betegséggel diagnosztizálták. A g betű az ő tiszteletére került a modell testére, aki sokat imádkozik a kislány gyógyulásáért.

Hailey Baldwin tetoválása Forrás: Instagram/ Jonboytattoo

Kylie Jenner szájában túlszaladt a kollagénhttp://www.life.hu/trend/20150617-kylie-jenner-szajaban-tulszaladt-a-kollagen-kacsaszajjal-kuldott-puszit.htmlKim Kardashian 17 éves húga kacsaszájú puszival üdvözölte rajongóit. Valószínűleg frissen töltette a száját, hogy ilyen nagyot sikerült csücsörítenie.Trend--Tyra Banks valós arca nagyon ijesztőhttp://www.life.hu/trend/20150618-tyra-banks-modell-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlA modell bevállalta: smink nélkül mutatta meg magát követőinek. Tiszteljük azért, hogy ezt megtette, de mi eléggé megijedtünk tőle.Trend--Álomszép smink nyári estékre – hogyan készül 2015-ben?http://www.life.hu/trend/20150617-alomszep-esti-smink-nyari-estekre-hogyan-keszul-2015-ben.htmlKevés izgalmasabb dolog van a szépségápolásban a nyáresti sminkeknél: lehetnek színesek, ragyogóak, mindennek csakis a képzeleted szabhat határt. Larion Oscar sminkmester most bemutatja az idei nyár slágerét!TrendThinkstockDögös címlaplány lett Beyoncé anyukájábólhttp://www.life.hu/trend/20150617-beyonce-edesanyja-tina-knowles-lawson-kiralyno-lett-egy-magazin-cimlapjan.htmlA világhírű énekesnő átengedte a királynői címet anyukájának: Tina Knowles-Lawson koronával a fején pózol egy magazin borítóképén.TrendOrigoVajna Timi megmutatta gyönyörű, hosszú lábaithttp://www.life.hu/trend/20150617-vajna-timi-andy-vajna-felesege-megmutatta-gyonyoru-hosszu-labait.htmlVégtelen lábakkal, miniszoknyában szelfizett Vajna Timi, akinek a virgácsai első osztályúak.Trend--Zimány Linda tündöklően széphttp://www.life.hu/trend/20150617-zimany-linda-modell-tundokloen-szep-abban-a-fenekig-kivagott-estelyiben-amiben-legutobb-szelfizett.htmlA modell fenékig kivágott fekete estélyiben szelfizett, mi pedig megállapítottuk, hogy szuper formában van.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.