Így fest Majka női fürdőruhában

Majka fürdőruha Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Azt hiszem egy tartalmas estèn vagyunk túl" - írta Majka fotójához, amin egy női úszódresszben feszít. Ezt meg kell csodálnod!

A másik bevállalós rapper, Curtis a bikinit választotta, Majka inkább a visszafogott egyberészesnél maradt.

A műsorvezető feleségével, Hajnival és kisfiával Mariánnal nemrég tért haza tengerparti nyaralásukról, és bizonyára nagyon hiányzott már neki a strandi viselet, így gyorsan magára is öltötte. Hogy tetszik?

Forrás: Facebook/ Majka

Hódi Pamela és kislánya a legstílusosabb pároshttp://www.life.hu/trend/20150621-hodi-pamela-es-berki-natasa-zselyke-osszeoltoztek.htmlNem csak Hódi Pamela, de kislánya, Berki Natasa Zselyke is igazi divatdiktátor.Trend--Virágok, tollak, meg ami kell - az ascoti derbi legmerészebb kalapcsodáihttp://www.life.hu/trend/20150619-kalapok-az-ascoti-derbin.htmlTavaly a pávatollas és a virágos kalapok voltak a kedvenceink Ascotban, és a választék szerencsére idén is elég színesre sikerült. Mutatjuk is!Trend--Mutasd a combod, ahogy Kendall Jenner - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150619-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-charlene-hercegno-miley-cyrus.htmlExtrém cipellők, nagy klasszikusok és némi plasztika - a sztárok júniusban inkább a tengerparton sütkéreznek, minthogy a vörös szőnyegen pózoljanak. Persze azért vannak kivételek - következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPHűha! Leesett az állunk dj Seherezádé új hajátólhttp://www.life.hu/trend/20150619-dj-seherezade-egykori-valo-vilag-lako-pirosra-festette-a-hajat.htmlA Való Világ 5. szériájának egykori játékosa megdöbbentő változáson ment keresztül: tűzpiros hajszínre váltott.Trend--Ilyen dögös szelfit még sosem láttunk Csobot Adéltól: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150620-csobot-adel-dogos-szelfit-posztolt-instagram-oldalara.htmlNem ez az első eset, hogy arról írunk, hogy Adél káprázatosan szép. Az énekesnőt legutóbb egy mosolygós képen láthattuk a Lánchídon, most pedig egy szexi szelfit találtunk róla közösségi oldalán.TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoIbizán sütteti magát Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150618-mihalik-eniko-modell-ibizan-nyaral.htmlEgyik kedvenc magyar modellünk megérdemelt szabadságát tölti a buliszigeten, Ibizán.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.