Így még nem láthattad a dögös színésznőt - Sofia Vergara új oldalát mutatta meg

szelfi smink nélkül Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép latin színésznő gondolt egy merészet, és egészen új oldalát mutatta meg Instagram oldalán.

Sofia Vergara, aki nemrég ünnepelte első évfordulóját szexi vőlegényével, Joe Manganiellóval, smink nélküli fotót posztolt Instagram oldalára. A Csábítunk és védünk, illetve a Modern család 42 éves sztárja igazán gyönyörűen mutat festék nélkül is, és simán letagadhatna néhány évet a korából.

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Csillagot kapott a dögös Sofia Vergara: Így ünnepelt!http://www.life.hu/news/20150508-sofia-vergara-szineszno-csillagot-kapott-los-angelesben-a-hiressegek-setanyan.htmlHatalmas megtiszteltetés érte a 42 éves Sofiát, akinek egyre csak duzzad a lombikbotránya, mivel exvőlegénye csak a hírnév miatt akar gyereket tőle.News--Csak a hírnév miatt akar gyereket exbarátnőjétől Sofia Vergara volt vőlegénye?http://www.life.hu/bulvar/20150508-sofia-vergara-szerint-csak-a-hirnev-miatt-akar-tole-gyereket-exvolegenye-nick-loeb.htmlÚgy tűnik, újabb fordulóponthoz érkezett a színésznő és üzletember exkedvese, Nick Loeb lefagyasztott embrióinak ügye: Sofia Vergara szerint csak azért akadékoskodik Loeb, mert a média figyelmére áhítozik.TV + Bulvár--Belső vérzést okozott Reese Witherspoonnak Sofia Vergarahttp://www.life.hu/drlife/20150413-sofia-vergara-belso-verzest-okozott-resse-witherspoon-szinesznonek-kozos-filmjuk-forgatasa-alatt.htmlA két színésznő közös filmjük forgatása kedvéért harcolt egymással – az incidensnek kisebb baleset lett a vége.Dr. LifeAFPHosszú Katinka ismét rekordot döntött!http://www.life.hu/news/20150620-hosszu-katinka-uszo-iron-lady-megdontotte-a-us-open-rekordot.htmlÚjabb csúcsot döntött meg hazánk egyik legnagyobb büszkesége, Hosszú Katinka, aki Facebook oldalán osztotta meg a hírt rajongóival. NewsAFPNézd meg Sofia Vergara világszép eljegyzési gyűrűjét!http://www.life.hu/trend/20141231-nezd-meg-sofia-vergara-eljegyzesi-gyurujet-es-tudd-meg-joe-manganiello-lanykeresenek-reszleteit.htmlSemmi extra, csak egy hatalmas gyémánt díszíti a kolumbiai énekesnő és modell kezét, amelyet a minap kapott vőlegényétől, Joe Manganiellótól.Trend--Sofia Vergara leckét ad: így kell lehetetlenül szűk ruhában lazulnihttp://www.life.hu/trend/20140826-sofia-vergara-feher-ruhaja-az-emmy-galan.htmlLépni is alig, levegőt venni szinte nem is lehet számtalan olyan ruhában, amelyet a vörös szőnyegen viselnek a legnagyobb sztárok. Sofia Vergara Emmy-szettjében leginkább egy nagyon csinos, hófehér vázára hasonlított. A kolumbiai díva azonban megmutatta, hogyan lehet egy ilyen merev szettben lazulni.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.