Mi történt Tolvai Reni hajával? Furi frizurával szelfizett az énekesnő

Forrás: Instagram/tolvaireni -
frizura haj énekesnő Tolvai Renáta Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megszokhattuk, hogy Kállay-Saunders András barátnőjének külseje szinte mindig tökéletes, néha azonban meglep minket furcsaságokkal. Így most is.

Kedves képet tett közzé nyilvános Instagram oldalán Tolvai Reni. Már csak azt nem értjük, miért olyan a frizkója, amilyen:

Forrás: Instagram/tolvaireni

Miért ilyen Reni haja?

Keresd a tökéletes cipőt! Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150626-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-pamela-anderson-jenna-dewan-tatum.htmlA cipővásárlás sosem könnyű, de az ember azt hinné, hogy valaki történetesen világsztár, némileg nagyobb a merítés, amiből választhat. Azonban ők is hibáznak olykor-olykor - a Life.hu heti stílusmustrájából kiderül, mennyire, és megmutatjuk azt is, melyek voltak a hét legemlékezetesebb darabjai. TrendAFPRégen nem láttunk ilyen szexi szelfit Tóth Gabitólhttp://www.life.hu/trend/20150626-toth-gabi-enekesno-dogos-szelfit-posztolt-reg-nem-lattunk-ilyen-szexit.htmlAz énekesnő nyilvános Instagram oldalán tett közzé egy fotót, amin különösen dögös. Vadító sminkben, dús ajkakkal, vadul néz. Imádjuk!Trend--Cindy Crawford lánya lesz a következő Kendall Jenner?http://www.life.hu/trend/20150626-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-lesz-a-kovetkezo-kendall-jenner.htmlFiatal, gyönyörű, és édesanyja nem más, mint a világhírű Cindy Crawford - minden adott arra, hogy Kaia Gerber is Kendall Jennerhez hasonló karriert futhasson be. Már amennyiben ő is ezt szeretné.Trend--Három fiúval élvezkedett egy kádban Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150626-mihalik-eniko-modell-harom-fiuval-elvezkedik-egy-kadban.htmlKedvenc magyar modellünk legutóbbi kádban fekvős fotója, úgy látszik, másokat is megihletett.Trend--A magyar nők tudatosan vásárolnak kozmetikumokathttp://www.life.hu/trend/20150626-a-magyar-nok-tudatosan-vasarolnak-kozmetikai-termekeket.htmlÁrérzékenyebbek vagyunk nyugat-európai hölgytársainknál, ugyanakkor jobban át is gondoljuk, milyen kozmetikai cikkekre adunk ki pénzt.Trend--Shortban, bakancsban, smink nélkül fesztiválozik Liluhttp://www.life.hu/trend/20150626-lilu-smink-nelkul-shortban-bakancsban-fesztivalozik-a-glastonbury-fesztivalon.htmlA műsorvezető belevetette magát a nyári szezonba, ráadásul nem is akárhol: az angliai Glastonbury fesztiválon múlatja az időt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.